Σκέψου τι έχει να γίνει αν κάνει κόμμα ο μοναχός Κλεομένης...

0Όπως σας είχα πει εδώ και καιρό, επιβεβαιώθηκε οτι ο περιώνυμος... Νέος Φορέας ήταν ο Δούρειος Ίππος της πασοκαρίας α) για να αλλάξει ΑΦΜ και να μην πληρώσει τα 200 εκ. που χρωστάει και β) να εξαφανίσει διά της γελοιοποιήσεως τις υπόλοιπες "κεντροαριστερές" δυνάμεις. Καλή τύχη στη συναρμολόγηση, σύντροφοι.
Υ.Γ. Πάντως αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα, σημαίνει ότι 100.000 τουλάχιστον άνθρωποι εκστασιάζονται από το βάθος της σκέψης και τις ρηξικέλευθες ιδέες της κόρης της σοσιαλίστριας. Σκέψου τι έχει να γίνει αν κάνει κόμμα ο μοναχός Κλεομένης...

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκέψου τι έχει να γίνει αν κάνει κόμμα ο μοναχός Κλεομένης..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator