Δ. Ραψωματιώτης: "Η θέση μας για την αντιπαράθεση που έχει προκύψει στις εκλογές του Επιμελητηρίου" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο Συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και ο επικεφαλής του, Δημήτρης Ραψωματιώτης, έχουν ήδη από την Παρασκευή, δημοσίως λάβει θέση για το ζήτημα νομιμότητας που έχει προκύψει στις εκλογές του Επιμελητηρίου μεταξύ δύο συνδυασμών. Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης στη δήλωσή του προτάσσει το συμφέρον του Επιμελητηρίου και μόνον, απορρίπτοντας ενέργειες και διαδικασίες που θα οδηγήσουν είτε σε καθυστερήσεις στην εκλογική διαδικασία είτε σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο υπό την αίρεση της νομιμότητας.

«Δυστυχώς υπάρχει ένας νόμος και δυο ερμηνείες ! Και οι δυο πλευρές δηλώνουν με βεβαιότητα πως έχουν το δίκαιο με το μέρος τους! Όλοι μας σίγουρα θέλουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, όμως, ως προς τις ερμηνείες, θα πρέπει κάποιοι να πάρουν αποφάσεις βλέποντας το συμφέρον του Επιμελητηρίου και μόνο! Ελπίζω το ζήτημα να τελειώσει γρήγορα και να μη φτάσουμε σε λογικές αναβολών και καθυστερήσεων ή και διεξαγωγής εκλογών με σύσταση ενός Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα είναι υπό την αίρεση της νομιμότητας. Εμείς θέλουμε να συνθέσουμε απόψεις και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ή αν θα γίνουμε ο σάκος του μποξ λαμβάνοντας βολές και από τις δυο πλευρές, εφόσον όμως έχουμε μάθει να προσπαθούμε, αυτό θα κάνουμε μέχρι τελευταία στιγμή.»

Δείτε τη δήλωση:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: "Η θέση μας για την αντιπαράθεση που έχει προκύψει στις εκλογές του Επιμελητηρίου" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator