Η χρήσιμη 17Ν

0



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Απ΄ τον καιρό που σατανικές συμπτώσεις και ανομολόγητα παιχνίδια της μοίρας κατάφερναν να ξελασπώσουν την οργάνωση ΠαΣοΚ κάθε φορά που αυτή βρίσκονταν σε δεινή επικοινωνιακή θέση, μέχρι σήμερα την εποχή των μεταφρασμένων νομοσχεδίων που γίνονται "νόμοι" του κράτους σε μία
ημέρα, και την εποχή των λιστών Λαγκάρντ, υπεράκτιων διαζυγίων, Panama papers, και όλων των άλλων κ@λοpapers και λιστών που κυκλοφορούν κατά καιρούς, υπήρξε μία σταθερά που προσέφερε τις αγαστές της υπηρεσίες (εκούσια ή ακούσια ίσως δεν το μάθουμε ποτέ) στο βρωμερό, ελεεινό και τρισάθλιο ελληνικό πολιτικό σύστημα, απασχολώντας την κοινή γνώμη με τις πράξεις της και πετώντας την μπάλα της σημαντικής για τους πολίτες καθημερινής εξουσιαστικής βίας στην εξέδρα: Η 17Ν.

Αφάνταστα χρήσιμος και γλυκύτατος με εκείνο το αθώο χαμόγελο, ο "σύντροφος" εκτελεστής της 17Ν πέρασε το κατώφλι της φυλακής (προς τα έξω) με ολιγοήμερη άδεια, χαρίζοντας ρίγη συγκίνησης και ανάσα ανακούφισης σε κάθε κάτοχο offshore, σε κάθε νύφη της Ντορούλας που εμφανίζεται σε όποια λίστα και papers κυκλοφορεί στην Ευρώπη, καθώς και σε κάθε βουλευτή του κυβερνητικού συνασπισμού που ο κ@λος του άρχισε πάλι να σφίγγει απ' την νέα "αξιολόγηση", τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς-λεηλασία που μέ κάθε τρόπο αντισυνταγματικό και οιονεί φασιστικό η γιαλαντζί αριστερή κυβέρνησηθα φροντίσει να γίνουν, τα έτσι-θέλω-έτσι-μου-είπαν νομοσχέδια-αστραπή (σήμερα για την Υγεία, αύριο για νέα μέτρα, μεθαύριο για νέες περικοπές) και από την κάθε είδους κυβερνητική αλητεία εις βάρος του λαού και της χώρας που πρέπει να δικαιολογήσει.

Από κοντά και τα ΜΜΕ (θέλει η π@@τάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει): "Αφήνουν ελεύθερο τον τρομοκράτη", "Ελεύθερος ο δολοφόνος", "Με άδεια ο αρχιεκτελεστής".

Ώπα παιδιά, ώπα. Τουλάχιστον ο τρομοκράτης και δολοφόνος όπως λέτε έχει συλληφθεί, έχει καταδικαστεί, έχει ήδη εκτίσει μέρος της ποινής του, και τώρα απολύτως νόμιμα (αφού "κόπτεσθε" για τους νόμους) του δόθηκε μία 48ωρη άδεια.
Οι κατά συρροή δολοφόνοι και τρομοκράτες της κοινωνίας που λιβανίζετε κάθε μέρα, που τους καλείτε ως επίσημους σε συνεντεύξεις και πάνελς, κυκλοφορούν ελεύθεροι και τους μιλάτε στον πληθυντικό.
Έξω είναι ακόμα ο "λεφτά υπάρχουνε", έξω και ο "όλοι για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε σύντροφοι", έξω κι ο αρχιμαφιόζος capo di tutti capi κιτρινιάρης "είναι μακέτο τούτο το έργο;", έξω κι οι συνεργοί του, στουρνάρια, δοτοί πρωθυπουργοί κλπ.
Προπαντός είναι έξω οι εγκληματίες των μνημονιακών κυβερνήσεων(όλων) που έχουν σπρώξει εν ψυχρώ στον θάνατο πάνω από δέκα χιλιάδες αυτόχειρες, και άλλους αθώους, από μαγκάλια, πείνα, έλλειψη φαρμάκων, και ο,τιδήποτε άλλο κάθε φασιστική δικτατορία ονομάζει "δημοκρατία" και φροντίδα για τον λαό.

Τα εγκλήματα του "συντρόφου" αρχιεκτελεστή της 17Ν σε βάθος τριάντα ετών ωχριούν, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΧΡΙΟΥΝ μπροστά στα εγκλήματα των αρχιεκτελεστών των μνημονίων, μπροστά στους "νόμιμους" τρομοκράτες, μπροστά στην μεγαλύτερη τρομοκρατική και φασιστική οργάνωση μετά τον πόλεμο, που λέγεται Ευρωπαϊκή "Ένωση".

Τους είναι όμως απόλυτα χρήσιμος.
Για να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να τρομοκρατούν τα πλήθη.
Και για να τα αποπροσανατολίζουν επίσης από τα δικά τους εγκλήματα.
Άρα με αυτή την έννοια πολύ τους ωφέλησε η άδεια τού επιφανούς μέλους της 17Ν.
Ας μην κάνουν λοιπόν πως κοπανιούνται και αιματοστηθοδέρνονται από ιερή αγανάκτηση.

Οι πραγματικοί τρομοκράτες και εχθροί του λαού, είναι αυτοί που δείχνουν με το δάχτυλο!...

"Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η χρήσιμη 17Ν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator