ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ»

0



Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε οι αντίπαλοί μας έχουν επιδοθεί σε έναν ευφάνταστο πόλεμο εναντίον μας.

Άλλοι ευθέως, άλλοι κρυπτόμενοι πίσω από άλλους και άλλοι δήθεν υπερασπιζόμενοι μια νομιμότητα έτσι όπως την έχουν φανταστεί ότι θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους. Οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί δυο φορές δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.
Παρ’ όλα αυτά κάποιοι θέλουν να επιμένουν και να διακινούν ανυπόστατες φήμες με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουν μερικές επιπλέον ψήφους μέσω της δημιουργίας αμφιβολιών στους Κορίνθιους επιχειρηματίες μήπως και καταφέρουν και σκαρφαλώσουν στη 2η θέση των εκλογών.
Παρακολουθήσαμε και συνεντεύξεις υποψηφίων που θέτουν από τώρα το αποτέλεσμα που βλέπουν να έρχεται υπό την αίρεση της νομιμότητας.
Μιλούν για σταθερότητα αυτοί που προκαλούν την αστάθεια.
Μιλούν για συνεργασίες οι άνθρωποι που επιχειρούν πισώπλατες μαχαιριές.
Εγγυώνται την ομαλή επόμενη ημέρα οι άνθρωποι που προκαλούν ανωμαλίες
Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν τους ενδιαφέρει επ’ ουδενί η νομιμότητα αλλά το πώς θα επωφεληθούν από την καλλιέργεια ενός θολού προεκλογικού κλίματος. Είναι ξεκάθαρο ότι προσεύχονται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα αφού η δική τους δεν κατεβάζει αρκετό γάλα.
Ξέρουμε ότι οι επιχειρηματίες της Κορινθίας δεν πρόκειται να συγκινηθούν από απειλές, φήμες, διαδόσεις, ψεύδη και κακοήθειες και θα τους απομονώσουν, όπως το έχουν κάνει στο παρελθόν.
Κι αν κάποιοι δεν το έχουν μάθει ακόμη, μπορούν να το πληροφορηθούν από άλλους που έχουν εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator