ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Με το τσουβάλι τα ευρώ στο Πανεπιστήμιο της... Μάλαγας !!! Τι υπογράψατε;;;

0Για το πανεπιστήμιο της Πεσκάρα έχετε ακούσει πολλά. Έχει χυθεί πολύ μελάνι και ο δήμαρχος της Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός έχει φάει λάσπη με το τσουβάλι, γιατί πλήρωσε λεφτά στο τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πεσκάρα προκειμένου να κάνει μελέτες και προτάσεις για την πρωτεύουσα και τα χωριά της.

Η αντιπολίτευση του κ.Νανόπουλου έχει πεί μύρια όσα για το θέμα αυτό.

Φαίνεται όμως ότι με τα ξένα Πανεπιστήμια δεν καθαρίσαμε στην Κόρινθο, γιατί σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι την ίδια που ο Πνευματικός τα "άκουγε" για την Πεσκάρα άλλο ένα Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο, ήταν στην Κόρινθο και πληρωνόταν αδρά από το... Επιμελητήριο Κορινθίας, όμως....

Καλά το διαβάσατε, από το Επιμελητήριο.

Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, κανένας δεν είδε Ισπανό να κυκλοφορεί στην πόλη και κανείς δεν έμαθε ποτέ γιατί ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ το ξένο ίδρυμα.

Το Πανεπιστήμιο της Μάλαγας (Ισπανία), έπαιρνε περισσότερα λεφτά από της Πεσκάρα από την διοίκηση του κ.Νανόπουλου, με την υπογραφή του κ.Σπηλιωτακάρα και την ψήφο του κ.Λουζιώτη...!!!!

Πάλι καλά διαβάσατε...!

Σας αποκαλύπτουμε τα έγγραφα που προφανώς θα δημιουργήσουν μεγάλη αναταραχή, πολλά ερωτηματικά και ακόμα περισσότερες έγνοιες στους εμπλεκόμενους.

ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ και πήρε περίπου 100.000 ευρώ;

Θα μας απαντήσει ο απερχόμενος πρόεδρος του επιμελητηρίου κ.Νανόπουλος που έχει υπογράψει την απόφαση;;;;;;

Θα μας απαντήσει ο κ.Σπηλιωτακάρας που το ένταλμα πληρωμής φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ του επιμελητηρίου;;;;;

Θα μας απαντήσει ο κ. Λουζιώτης μέλος της διοίκησης και της πλειοψηφίας;;;;


Είναι σίγουρο ότι κάποιος θα δώσει απάντηση και θα ξεκαθαρίσει τι προσέφερε το Πανεπιστήμιο της Μάλαγας στην Κορινθία και πληρώθηκε τόσα λεφτά...!!!!!!!!!!!!!!

Τους Ιταλούς της Πεσκάρα τους βλέπουμε χρόνια στην Κόρινθο, να τρώνε, να ρίχνουν ζεμπεκιές, να ρίχνουν και καμία ιδέα που και που, μεταξύ, κοτσομούρας και λιθρινιού...

Τους Ισπανούς δεν τους είδε κανένας και ποτέ και έτσι πρέπει να μάθουμε γιατί πληρώθηκαν...

Είναι παράλογο;;;;

Τα λεφτά είναι πολλά και ελπίζουμε να δοθούν άμεσα οι απαντήσεις από τους ερωτώμενους για να μην διαχυθούν κοινά δαιμόνια στην κοινωνία και στους επιχειρηματίες που πρέπει με καθαρό μυαλό να πάνε στην κάλπη...!

Ειδικά οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι πρέπει σήμερα κιόλας να απαντήσουν τι ψήφισαν και τι υπέγραψαν...!

Είμαστε όλο αγωνία....

Parakato.grStreet Life


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Με το τσουβάλι τα ευρώ στο Πανεπιστήμιο της... Μάλαγας !!! Τι υπογράψατε;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator