ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΜΠΟΛΑΤΙΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΖΟ

0






ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ!!
ENA ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΖΟ…
ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΝΙΑΡΧΟΣ-ΚΩΣΤΑΚΗΣ-ΣΚΟΝΔΡΑΣ.…
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΙΡΛΗ!!!

Η Νέα Διάπλαση Μπολατίου γιορτάζει τα 10 χρόνια ζωής της ξεκινώντας στις 11 Νοεμβρίου 2017 με την μουσικοθεατρική παράσταση:

«Ο Κωστής μου», αφιέρωμα στον μεγάλο Μπολατιώτη δημιουργό, Κώστα Μπέζο.

Μια πρωτότυπης σύλληψης παράσταση που γράφτηκε και στήθηκε από την Ειρήνη Χατζηκιρλή, μετά από σημαντική έρευνα. Η παράσταση, όχι μόνο φωτίζει ξεχωριστές στιγμές της ζωής του Μπέζου αλλά ζωντανεύει και την καλλιτεχνική ζωή του μεσοπολέμου στην Αθήνα και όχι μόνο. Είναι ένα ταξίδι από τη «δύση» έως την «ανατολή»…ξεκινά στην Αθήνα το 1944 και καταλήγει στο Μπολάτι το 1905…

Συμμετέχουν: Ελένη Παπαγεωργίου, Θοδωρής Τάτσιος, Σόφη Ανδρικοπούλου, Βούλα Φρυσίρα, Κωνσταντίνος Αναστασίου, Πάνος Δημάκης, Αριστέα Παρασκευάκου, Χάρης Γιαννακούλιας, Μυρτώ Καπώλη, Τάκης Βαρδουνιώτης, Σπύρος Καλαντζής, Ήλια Χατζηκιρλή, Τζίμης Κουσουλός, Λυδία Κολλιοπούλου, Κώστας Καλλίθρακας, Μάριος Στεφανιδέλης, Γιώργος Φιλόπουλος, Μιχάλης Σδράλης, Γιάννος Μαρουλάκης, Λευτέρης Αχμέτης, Μπάμπης Ανδρικόπουλος & Πόπη Παπαδοπούλου.

Σας περιμένουμε να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά !!!

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου στις 11,12,18,25 Νοεμβίου και στις 2 Δεκεμβρίου του 2017.

Για κρατήσεις θέσεων: 6945871808 – 6946524680 – 6940731760



Ο Κώστας Μπέζος γεννήθηκε στο χωριό Μπολάτι της Κορινθίας, από τον Βλάσιο Μπέζο και τη δεύτερη γυναίκα του, Φωτεινή Δανή. Ο πατέρας του από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δύο κόρες, την Παρασκευή, που πέθανε 18 ετών, και τη Μαρίκα, που παντρεύτηκε τον Αχιλλέα Λιάγκα. Με τη Φωτεινή έκανε δύο ακόμη παιδιά, την Αικατερίνη (1903 - 25 Αυγούστου 1993) και τον Ευάγγελο (1908 - 29 Ιουλίου 1956).

Ο Κώστας Μπέζος, καλός μαθητής στο σχολείο αλλά και από μικρός ανυπάκουος, μετά το γυμνάσιο, που τελείωσε στην Κόρινθο, πήγε στην Αθήνα και έδωσε στη Σχολή Καλών Τεχνών. Πέρασε αλλά δεν τελείωσε ποτέ, αφού στράφηκε στη μουσική μαθαίνοντας κιθάρα. Το πληθωρικό του ταλέντο στη ζωγραφική εκφραζόταν συνέχεια και στις αρχές της δεκαετίας του 1930 συνεργάστηκε με την καθημερινή και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Πρωία, της οποίας έγινε ο βασικός σκιτσογράφος, ενώ συχνά αρθρογραφούσε και ήταν και συνάδελφος του Κώστα Βάρναλη. Εργάστηκε, επίσης, και στην εφημερίδα Ακρόπολη... περισσότερα εδώ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΜΠΟΛΑΤΙΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΖΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator