ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» - ΒΙΝΤΕΟ

0Τo Μουσείο «Linos» στο Σολομό επισκέφθηκε την Κυριακή ο επικεφαλής της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου στις εκλογές του Επιμελητηρίου της 10ης Δεκεμβρίου, Σωτήρης Μουρίκης, κατά την έναρξη μιας σειράς επισκέψεων σε Κορινθιακές επιχειρήσεις.

Το μουσείο, το οποίο είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία του Π. Μοναχολάκου, χωρίζεται σε 3 ενότητες.

Στην πρώτη κυριαρχεί μια αναπαράσταση ενός χωριάτικου δωματίου του παρελθόντος,

στη δεύτερη εργαλεία από παλαιά επαγγέλματα και στην τρίτη το κρασί με το πατητήρι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μουρίκης τόνισε τη σημασία της παράδοσης και των Κορινθιακών εθίμων στην δημιουργία μιας Κορινθιακής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Η λαϊκή παράδοση σε συνδυασμό με τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα μπορούν να αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό της Κορινθιακής οικονομίας, συμβάλλοντας στην τόνωση του τοπικού εμπορίου και των υπηρεσιών συνολικά.

Είναι πεποίθηση της ΔΕΠ ότι η Κορινθία έχει ανάγκη μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ με τη διασύνδεση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής όπου κάθε τομέας βοηθά κάποιον άλλον και όλοι μαζί την Κορινθιακή Οικονομία.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator