Χαμός στην "παράταξη Τατούλη": Πρωτοφανής τσακωμός ανάμεσα σε Νικολάκου και Παναγιωτοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο, η αναφορά που έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου για τις δηλώσεις της γραμματέως του Χριστοφοράκου (Siemens) για μίζες στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκάλεσαν αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξης του Περιφερειάρχη, όπως είχε αναφέρει το «Καλημέρα Αρκαδία» και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι δεν ασπάζεται τις δηλώσεις αυτές, αλλά πρέπει να δοθούν πειστικές εξηγήσεις από τα δύο ιστορικά αυτά κόμματα, κάνοντας μάλιστα αναφορά ακόμα και στον Πρόεδρο της ΝΔ!
Οι αντιδράσεις μέσα στην παράταξη του Περιφερειάρχη ήταν λογικό να υπάρξουν από τη στιγμή που μέσα στη «Νέα Πελοπόννησο» συνυπάρχουν περιφερειακοί σύμβουλοι που προέρχονται και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ.
Στο προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στις αντιδράσεις Παναγωιτοπούλου κα Τζεφεράκου. Σήμερα, όμως, υπάρχει και σχετικό βίντεο!
Το Tv Super ανάρτησε βίντεο με την άνευ προηγούμενου αντιπαράθεση που υπήρξε στο περιφερειακό συμβούλιο … on camera, ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη Νικολάκου και την αντιπεριφερειάρχη Παναγιωτοπούλου (από την Αργολίδα) που αμφότερες έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Περιφερειάρχη!

Μετά τα όσα είπε η Ντίνα Νικολάκου, η Ελένη Παναγιωτοπούλου που είναι και Αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ ζήτησε το λόγο και είπε ότι «πρόκειται για άστοχη υιοθέτηση από την κυρία Νικολάκου αμφιβόλου εγκυρότητος απόψεων που κατατίθενται στα πλαίσια νομικών διαδικασιών. Είναι προσωπική της επιλογή αυτή η υιοθέτηση και δεν με εκφράζει προσωπικά».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος…
Νικολάκου - «Είπα εγώ ότι είναι δική σου;»
Παναγιωτοπούλου - «Να μη με διακόπτετε»
Νικολάκου - «Εγώ όταν μιλάω δεν εκφράζω την κυρία Παναγιωτοπούλου. Να με προστατεύσει το Προεδρείο. Αν νομίζουν κάποιοι εδώ μέσα ότι είναι κομματικός στίβος, είναι περιφερειακό συμβούλιο.»

Στη συνέχεια, η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι «δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικές μου απόψεις να συμπίπτουν με την κυρία Παναγιωτοπούλουγια θέματα κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Η κυρία Παναγιωτοπούλου είναι ένα κομματικό στέλεχος, είναι δικαίωμα της αυτό, έχει κι έναν οργανωτικό ρόλο σε ένα συγκεκριμένο κόμμα και δεν θα την κρίνω. Αλλά δεν θα μου αφαιρέσει ποτέ το δικαίωμα να λέω την άποψη μου στο περιφερειακό συμβούλιο και να λέω την αλήθεια.
Εγώ δεν είπα ότι συμφωνώ, εγώ είπα ότι ακούγονται και γράφονται στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, αυτά βλέπουν οι ευρωπαίοι, εκτός αν πρέπει να κλειστούμε στον μικρόκοσμό μας, ό,τι χρώμα κι αν έχει αυτός.
Αν η κυρία Παναγιωτοπούλου, θίχτηκε, δεν φταίω εγώ για αυτό. Δεν είπα εγώ ποια είναι η αλήθεια, μην θίγεστε. Αν θέλετε και ταυτίζεστε με αυτά, εγώ δεν έχω θέμα.
Είστε πολύ μικρή πολιτικά για να μπορέσει να αντιληφθείτε τι λέω. Κυρία Παναγιωτοπούλου, να σέβεστε ανθρώπους που παλεύουν χρόνια και ασχολούνται χρόνια με τα κοινά. Να σέβεστε.»

«Δεν προσέβαλα κανέναν, ούτε επί προσωπικού» είπε η Ελένη Παναγιωτοπούλου.

kalimera-arkadia.gr

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμός στην "παράταξη Τατούλη": Πρωτοφανής τσακωμός ανάμεσα σε Νικολάκου και Παναγιωτοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator