Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Κορινθίας καλεί τη Θεατρική Σκηνή Κορίνθου "ΑΝΕΜΗ" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Κορινθίας τιμά την "ΑΝΕΜΗ" προσκαλώντας την να δώσει μια παράσταση με τον "Κατά Φαντασίαν Ασθενή" του Μολιέρου, στο Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαίδης , το Σάββατο 25 Νοεμβρίου , στις 20:30 .

Σαν Θεατρική Ομάδα, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη που ένας τόσο σημαντικός σύλλογος, γνωστός για το έργο του, ζήτησε από μας , να συνδράμουμε με μια παράσταση.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη, είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας επί σκηνής και να είμαστε παρόντες όποτε χρειαστεί...

Οι άνθρωποι της Θεατρικής Σκηνής Κορίνθου "ΑΝΕΜΗ"


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Κορινθίας καλεί τη Θεατρική Σκηνή Κορίνθου "ΑΝΕΜΗ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator