Βασίλης Γεώργαρης: Πιστεύουμε σε μια λύση που περιλαμβάνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας

0



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε είναι εξαιρετικά εύθραυστες οι προβλέψεις για προοπτικές ανάπτυξης. Η αγωνία των περισσότερων επιχειρηματιών βρίσκεται στην επιβίωση μέσα σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον. Έχει αποδειχθεί ότι αποσπασματικές και μεμονωμένες λύσεις δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Εμείς πιστεύουμε σε ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Μια λύση που περιλαμβάνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας
  • στον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή
  • σε συνδυασμό με πρακτικές συνεργειών, καινοτομίας και εξωστρέφειας και
  • τον καθοριστικό ρόλο του Επιμελητηρίου σε ζητήματα ενημέρωσης, υποστήριξης και εξέλιξης των επιχειρήσεων.
Ίσως είναι η πρώτη φορά που ένα οργανωμένο σχέδιο μπορεί να υλοποιηθεί και να τονώσει και το τοπικό εμπόριο και τις υπηρεσίες, έστω και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αυτή η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ που θα αναλύσουμε παρακάτω μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας ταυτότητας για την Κορινθία, μιας οντότητας με ένα συνεκτικό ιστό και όχι λίγο από όλα.

Με την υποψηφιότητά μας στο Επιμελητήριο ζητούμε τη συναίνεση των Κορίνθιων επιχειρηματιών στην υλοποίηση της.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Γεώργαρης: Πιστεύουμε σε μια λύση που περιλαμβάνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator