Στα πέρατα του κόσμου η Κόρινθος του Πνευματικού - 200 κανάλια μετέδωσαν το MLO «Strongman Champions League 2017» - ΒΙΝΤΕΟ

0Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο ημιτελικός του MLO «Strongman Champions League 2017» που διεξήχθη σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου στην Κόρινθο.

Πάρα πολλοί Κορίνθιοι αλλά και επισκέπτες από την υπόλοιπη Πελοπόννησο άλλα και την Αθήνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν να δουν από κοντά να χειροκροτήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν με τους 12 πιο δυνατούς ανθρώπους στον κόσμο.
Ο τελικός θα γίνει στο Μεξικό στο διάστημα 24-26 Νοεμβρίου.

Τα αγωνίσματα ήταν:

Άρση ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων, βάρους άνω των 700 κιλών
Άρση βαρών με στάση και σε έκταση 2 Χ 30 κιλά
Άρση βαρών (4 κοπέλες μέσου βάρους 60 κιλών), σε άξονα με περιστροφή
Μεταφορά σάκων άμμου 180 κιλών
Έλξη φορτηγού απόβαρου άνω των 17 τόνων.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα πέρατα του κόσμου η Κόρινθος του Πνευματικού - 200 κανάλια μετέδωσαν το MLO «Strongman Champions League 2017» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator