ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ. Α.Ε. ΣΤΟΝ Α.Σ. ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

0Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στιμάγκας, δημοσίευσε δελτίο τύπου με το οποίο δήθεν δίνει απαντήσεις σε συκοφαντικά σχόλια. Σχετικά με αυτό το ψευδέστατο κείμενο έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

1. Προς μεγάλη θλίψη της διοίκησης του Α.Σ. Στιμάγκας, η εταιρεία μας λειτουργεί απόλυτα νόμιμα και θα συνεχίσει να λειτουργεί έτσι εις το διηνεκές. Η διοίκηση του Α.Σ. Στιμάγκας και όχι τα απλά μέλη αυτού, τα οποία σεβόμαστε, ισχυρίζονται, ότι η εταιρεία μας συνεστήθη κατά παράβαση της συνεταιριστικής νομοθεσίας. Πληροφορούμε τη διοίκηση του Α.Σ. Στιμάγκας, επειδή όπως αποδεικνύεται δεν έχει πολύ καλή σχέση με τα νομικά, ότι κατά της τότε μετατροπής της εταιρείας μας σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία, το έτος 2013, ο Α.Σ. Στιμάγκας μπορούσε να ασκήσει συγκεκριμένα ένδικα βοηθήματα, τα οποία ουδέποτε άσκησε αποδεχόμενος έτσι τη νόμιμη μετατροπή μας σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία. Πληροφορούμε τη διοίκηση του Α.Σ. Στιμάγκας, ότι μετά την μετατροπή μας σε ανώνυμη εταιρεία επί μακρόν συμμετείχε στο Διοικητικό μας Συμβούλιο με δύο μέλη Δ.Σ. Πληροφορούμε τους πάντες, ότι η εταιρεία μας λειτούργει σεβόμενη απόλυτα τους νόμους. Η δε αναφορά του Α.Σ. Στιμάγκας, ότι στους μετόχους μας ανήκει και μη αγροτικός συνεταιρισμός είναι ψευδέστατη και συκοφαντική.

2. Η διοίκηση του Α.Σ. Στιμάγκας ισχυρίζεται στο ψευδέστατο δελτίο τύπου της, ότι δήθεν μας οφείλει ποσό 377.000, περήφανη και από πάνω λες και το ποσό αυτό που ομολογεί, ότι οφείλει, είναι μικρό. Η πραγματικότητα είναι, ότι μας οφείλει σύμφωνα και με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου ποσό 567.379,54 ευρώ από αγορές προϊόντων (τιμολόγια!) που έχει κάνει μεταξύ του 2008 και 2013, όπως και δικοί της μάρτυρες έχουν ομολογήσει με παρρησία σε πρόσφατη δίκη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της. Το ποσό αυτό το οφείλει με τους νόμιμους τόκους επιδικίας και κατά συνέπεια οφείλει στην εταιρεία μας συνολικά άνω των 900.000,00 ευρώ. Για τις ως άνω οφειλές της έχουμε ήδη κατασχέσει εις βάρος του Α.Σ. Στιμάγκας ποσό 98.000,00 ευρώ, κατάσχεση την οποία ανεπιτυχώς προσπάθησε να ανατρέψει ο οφειλέτης Α.Σ. Στιμάγκας, ηττώμενος δικαστικά. Δηλώνουμε ξανά, ότι θα επιδιώξουμε την είσπραξη της νόμιμης απαίτησής μας μέχρι και του τελευταίου cent. Αυτή είναι η δήθεν προσφορά του Α.Σ. Στιμάγκας στην εταιρεία μας, οι οφειλές της. Επίσης να ενημερώσουμε τη διοίκηση του Α.Σ. Στιμάγκας, ότι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, που διεξήγαγε, δεν συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη, όπως φαντασιώνεται, αλλά μόνον 75 άτομα.

Για μία ακόμα φορά επαναλαμβάνουμε, ότι η εταιρεία μας όσο και αν αυτό ενοχλεί τον οφειλέτη Α.Σ. Στιμάγκας, ο οποίος εσχάτως κόπτεται και για την ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης - προκαλώντας τον γέλωτα - θα συνεχίσει να λειτουργεί νόμιμα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΣ Κιάτου Α.Ε.Σ. Α.Ε.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ. Α.Ε. ΣΤΟΝ Α.Σ. ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator