Τάσος Κυριακούδης: Είσαι κινητήριος δύναμη, δώσε με την ψήφο σου ώθηση στο συνδυασμό "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου"

0



Ο Αναστάσιος Κυριακούδης γεννήθηκε το 1970 στην Καλλιθέα και μεγάλωσε στις γειτονιές της δυτικής Αθήνας. Από το 2000 ζει μόνιμα στο Λουτράκι, αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε όλη την Κορινθία. Ειναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες 8 και 11 ετών. Αποφοίτησε από την Τεχνική Επαγγελματική Σχολής Πειραιά με την ειδικότητα του Μηχανικού Μ.Ε.Κ. ( ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ).

Είναι εκλεγμένο μέλος στο προεδρείο του Σ.Ε.Μ.Ε.Ξ. ( ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ).

Έχοντας μπει στον στίβο της εργασίας από πολύ νωρίς, σε ηλικία πλέον 48 χρονών έχει περίπου 8.500 ένσημα και συνεχίζει να αγωνίζεται με τους ίδιους ρυθμούς. Μετά από 32 έτη περίπου επαγγελματικής δραστηριοποίησης, με την εταιρία του THEO MARINE, αποδεικνύεται ότι τόσο η προσωπική του,όσο και η επαγγελματική του πορεία βασίστηκαν σε γερά θεμέλια και αδιαπραγμάτευτες αξίες, οδηγώντας την επιχείρηση του να είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο αναπτυσσόμενες στην Κορινθία στον τομέα της επισκευής εξωλέμβιων ή εσω-εξωλέμβιων μηχανών και την εμπορία σκαφών αναψυχής.

Λόγω του ήθους και της τιμιότητας του, διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες του, έχοντας συνάψει συνεργασία εμπιστοσύνης και με τον Ελληνικό Στρατό και το Λιμενικό σώμα, οι οποίοι τον εμπιστεύονται και συνεργάζονται με την εταιρία του.

Αποφάσισε να κατέλθει υποψήφιος για το Επιμελητήριο Κορινθίας με το συνδυασμό του Σωτήρη Μουρίκη "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου", ακριβώς γιατί πιστεύει ότι η επιχειρηματική πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί με την επανατοποθέτηση της μικρομεσαίας επιχειρήσης στο κέντρο της αγοράς και αυτό είναι και ο στόχος του. Οι αξίες άλλωστε καταγράφονται, όταν δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε. Με σύνθημα του "δεν παλεύουμε απλά για μια δουλειά, παλεύουμε για το δεύτερο σπίτι μας, που είναι η επιχείρηση μας" στις προσεχείς εκλογές, ζητά την ψήφο σου.

Είσαι κινητήριος δύναμη, δώσε με την ψήφο σου ώθηση στο συνδυασμό "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου".
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τάσος Κυριακούδης: Είσαι κινητήριος δύναμη, δώσε με την ψήφο σου ώθηση στο συνδυασμό "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator