Οδεύει προς Βουλή ο Θάνος Τζήμερος; - ΒΙΝΤΕΟ

0



Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος βρέθηκε σε Θεσσαλονίκη (Πανόραμα) και Χαλκιδική (Νέα Μουδανιά) όπου ήταν ομιλητής σε εκδηλώσεις με θέμα την οικονομία. Το απόγευμα του Σαββάτου στο πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος η αίθουσα των 400 ατόμων ήταν ασφυκτικά γεμάτη με τον κόσμο να είναι αρκετός και έξω από αυτή. Την επόμενη ημέρα στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών το ίδιο σκηνικό, περισσότερα από 150 άτομα βρέθηκαν στην εκδήλωση.

«Η προσέλευση αυτή είναι ποσοστό βουλής» επισήμανε πρώην πολιτικός που βρέθηκε στην εκδήλωση με μεγάλη πείρα σε βουλευτικές εκλογές και η αλήθεια είναι πως ούτε και οι διοργανωτές περίμεναν τέτοια προσέλευση σε μια περίοδο μάλιστα που ο κόσμος είναι ακόμη σε καλοκαιρινή διάθεση.



Εκτός δημοσκοπήσεων και καναλιών

Ο Θάνος Τζήμερος ξέρει πολύ καλά πως η πολιτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο εκλογικό κοινό, αυτό της Κοινής Λογικής. Η πολιτική αυτή που μπορεί να συγκεντρώσει ένα ικανό ποσοστό για να στείλει τον Θ.Τζήμερο στην βουλή και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς και κυρίως στην Νέα Δημοκρατία. Είναι εμφανής η προσπάθεια να μειωθεί η προσωπικότητα του από τα μεγάλα ΜΜΕ όπως επίσης το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» δεν συμπεριλαμβάνεται σε καμιά δημοσκόπηση.

Ο ίδιος όμως έχει κατορθώσει να κάνει διασπορά των θέσεων του στην επαρχία μέσα από τοπικά ΜΜΕ και κυρίως ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια έχοντας καθημερινή παρουσία σε πολλά αυτά. Οι θέσεις του ενεργοποιούν τοπικά πολλούς που θα ήθελαν μια άλλη Ελλάδα από αυτή που πάει να δημιουργηθεί σήμερα.

Η τακτική αυτή θυμίζει αυτή του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος με αυτό το τρόπο είχε κατορθώσει να κάνει γνωστές τις θέσεις του με το γνωστό αποτέλεσμα

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ τον σπρώχνουν ακόμα περισσότερο στα έδρανα της βουλής

Ο Θάνος Τζήμερος μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη είναι οι δύο πολιτικοί που κυριολεκτικά αποτελείωσαν το επικοινωνιακό άσυλο της Αριστεράς. Για τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστά τα κατορθώματα του αφού από μόνος είναι μια αντιπολίτευση. Ο Θάνος Τζήμερος από την πλευρά του έχει κατορθώσει μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής να περιορίσει την αυθαίρετη την συμπεριφορά του ΚΚΕ.

Στο πρόσφατο επεισόδιο όπου (για ακόμη μια φορά) κατέβασε τις αφίσες του ΚΚΕ μέσα από τους διαδρόμους του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατηγορήθηκε ότι χειροδίκησε εναντίον στελέχους του ΚΚΕ, γυναίκας συγκεκριμένα. Από τις πρώτες ώρες πολιτικοί αντίπαλοι και δημοσιογράφοι έπεσαν να τον λιντσάρουν επικοινωνιακά ώστε να τον παρουσιάσουν ως έναν γραφικό φασίστα. Ο ίδιος όμως με θάρρος βγήκε την ίδια ώρα, τους αντιμετώπισε και στο τέλος της ημέρας με την εξέλιξη της υπόθεσης να τους εκθέσει.

Αυτό είναι που δημιούργησε τελικά και ένα μεγάλο κύμα διαδικτυακής υπεράσπισης του προβληματίζοντας όλους τους ενδιαφερόμενους



Ο μόνος που δεν «πούλησε» Αντιμνημόνιο

Η «Δημιουργία Ξανά» δημιουργήθηκε στα πρώτα χρόνια των μνημονίων αλλά ακολούθησε διαφορετικό δρόμο από τα υπόλοιπα κόμματα. Διέγραψε την λέξη λαϊκισμό, πολέμησε τον κρατισμό και ουσιαστικά είναι το μόνο κόμμα που μπορεί και διεκδικεί το διαφορετικό.

«Οι προτάσεις που καταθέτει το κόμμα η οι δημόσιες θέσεις του Θάνου Τζήμερου είναι ενάντια σε οτιδήποτε θα ενισχύσουν όλο αυτό που έφερε την χώρα στην καταστροφή» αναφέρουν στελέχη του κόμματος

Το προφίλ όσων των ακολουθούν

Μεσαία τάξη, αυτό θα σου απαντήσουν οι άνθρωποι του κόμματος. Σε όλες τις συγκεντρώσεις θα συναντήσεις ανθρώπους της βασικής δομής της κοινωνίας, αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο ειδικά από τα δύο τελευταία μνημόνια.

Στο τέλος των δύο εκδηλώσεων ακολουθούσε συζήτηση με το κοινό. Οι ερωτήσεις όλες αφορούσαν το μέλλον και τις πιθανές λύσεις, «είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι τι έκαναν οι προηγούμενοι» σημείωσε ένας από τους οργανωτές.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οδεύει προς Βουλή ο Θάνος Τζήμερος; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator