Δ. Ραψωματιώτης: «Προστατεύουμε τις θάλασσές μας, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας!»

0



Στο Λουτράκι, που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος στην τουριστική βιομηχανία της Κορινθίας, βρέθηκαν εχθές το απόγευμα ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Aποτέλεσμα», Δημήτρης Ραψωματιώτης, οι υποψήφιοι σύμβουλοι και τα στελέχη του συνδυασμού από την περιοχή.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε ο σχεδιασμός και το πλαίσιο της δράσης που αφορά την προστασία των θαλασσών και ακτών της Κορινθίας, από το Δερβένι μέχρι το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές δράσεις που θα λάβει χώρα από την επομένη των εκλογών, με συγκεκριμένες και άμεσες πρωτοβουλίες στις οποίες το Επιμελητήριο προτίθεται να προβεί.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της συνάντησης αυτής ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με τη συμβολική μας παρουσία στην πόλη του Λουτρακίου, επιδιώκουμε να στείλουμε ένα μήνυμα που αποτελεί και μια από τις βασικές δεσμεύσεις του συνδυασμού μας και επομένως μια από τις άμεσες προτεραιότητές μας.

Το μήνυμα αυτό, αφορά την οργάνωση της πρώτης δράσης μας με θέμα «Προστατεύουμε τις θάλασσές μας, διατηρούμε καθαρές τις ακτές μας, κολυμπάμε άφοβα, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας!» που θα περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών με σκοπό την προστασία του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου, πηγή ζωής για όλους μας, τους πολίτες που κατοικούμε σε αυτόν τον τόπο, ως λουόμενοι αλλά και ως επαγγελματίες. Η προστασία των θαλασσών μας είναι αυτοσκοπός, και οι καθαρές ακτές για ασφαλή χρήση από τους λουόμενους, χωρίς προβλήματα, είναι υποχρέωση όλων μας.

Το Επιμελητήριο δεσμεύεται ότι θα συγκεντρώσει και θα συντονίσει τους επαγγελματικούς φορείς και τους επιχειρηματίες που έχουν άμεση σχέση με τη θάλασσα και τον τουρισμό, έτσι ώστε να προωθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που θα επιφέρουν άμεσες λύσεις, όπου χρειάζεται.

Με τη δική μας προεδρία δεσμευόμαστε ότι το Επιμελητήριο θα πρωτοστατήσει, θα συμμετέχει ενεργά, θα στηρίξει και θα συνεργαστεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια και πρωτοβουλία όλων των αρμοδίων φορέων προς την κατεύθυνση αυτή (δήμοι, περιφέρεια, υπουργείο, βουλευτές, ΕΛΚΕΘΕ, επιστημονικοί φορείς) επιδιώκοντας την άμεση εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης και προστασίας των θαλασσών μας, κατά μήκος της Κορινθιακής ακτογραμμής.

Το μήνυμά μας, σαφές·

Συνεργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την προστασία και αναβάθμιση του τόπου
μας, με πράξεις, υπευθυνότητα και σεβασμό.»
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: «Προστατεύουμε τις θάλασσές μας, στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας!»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator