ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ: ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

0Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, που αναδείχτηκε κατά τις εκλογές της 4ης και 5ης Οκτωβρίου 2017.

Στις εκλογές, οι οποίες είχαν μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές που έχουν σημειωθεί στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου ο συνδυασμός ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ πέτυχε το απόλυτο, να καταλάβει και τις εννέα έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, κερδίζοντας το 94% της αποδοχής των ψηφοφόρων.

Πρόεδρος εξελέγη παμψηφεί ο Βασίλης Παγώνης,

ενώ η κατανομή των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα, έχει ως εξής:

Α' Αντιπρόεδρος Γαϊτάνης Αθανάσιος

Β' Αντιπρόεδρος Τασινόπουλος Άγγελος

Γραμματέας Κολοβίνος Παναγιώτης

Ταμίας Τζουμάκας Πέτρος

Μέλη Γκορίτσας Κωνσταντίνος

Καλού Αργυρώ

Κοντογιάννης Ηλίας

Σωτηρόπουλος Ιωάννης

Η νέα Διοίκηση αποτελείται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη και από νέες και δυναμικές παρουσίες, θέτοντας τη βάση για μια παραγωγική τριετή θητεία προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου και του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Σικυωνίων.

Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Η οικονομική κρίση έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια σε όλους. Ακόμα περισσότερο, συνεχίζει να βαθαίνει και να απειλεί διαρκώς τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καλείται να σηματοδοτήσει με τις θέσεις, τις απόψεις και τις δράσεις που θα αναλάβει, τη μεταστροφή του κλίματος, την ανάσχεση της ύφεσης και την πορεία προς την ανάπτυξη της πόλης, με μοχλό και κινητήρια δύναμη της επιχειρηματικότητα σε όλες τις μορφές της.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση ο Πρόεδρος συνεχάρη όλους για την επιτυχία τους. Ζήτησε ενότητα, συνοχή, αλληλεγγύη και ενεργητικότητα, για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό θετικό αποτέλεσμα. Όλα τα μέλη δήλωσαν ότι κινούνται ακριβώς σε αυτό το μήκος κύματος. Στόχος τους είναι η συναίνεση και η κοινή προσπάθεια για επιτυχές έργο.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ: ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator