Βασίλης Νανόπουλος: "Ο Δήμος Κορινθίων να σέβεται την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων του" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σχετικά με την συνεδρίαση της 25.10.2017 του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων σημειώνουμε τα εξής .

1. Για την ένταση που δημιουργήθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ Πνευματικός ο οποίος για άλλη μια φορά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσβλητικές αναφορές επεδίωξε την ένταση για να καλύψει τις εντυπώσεις από αλλά θέματα συζήτησης . Δεν μπορούμε να ανεχθούμε προσβλητικές αναφορές και για αυτό αντιδράσαμε

2. Θέσαμε προ ημερησίας διατάξεως το θέμα της κακής και παράνομης συμπεριφοράς του δήμου προς τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και τεχνικές υπηρεσίες στερώντας τους το γάλα και τα μέσα ατομικής προστασίας ( ΜΑΠ) που ο νόμος επιβάλλει για να κάνουν σωστά και με ασφάλεια τη δουλειά τους . Ζητήσαμε ο δήμος να δίνει στολές εργασίας, προστατευτικά γάντια και γάλα στους εργαζόμενους που τα δικαιούνται από το νόμο . Επίσης να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα του συλλόγου εργαζομένων από 29.8.17 και να δώσει σε χρήμα ότι δεν έδωσε σε γάλα και ΜΑΠ για τα έτη 2012,2013,2014,2015,2016 2017.

3. Ζητήσαμε να μην διαγραφούν χρέη 135 χιλιάδων ευρώ περίπου στις εταιρίες γνωστού επιχειρηματία κοσμικών κέντρων στο Σολωμό, που έχουν καταλογιστεί από τους αρμοδίους υπαλλήλους σε εφαρμογή του νόμου 2539/1997 άρθρο 20 που αφορούν τα έτη 2005,2006,2007 και 2008. Η αντικανονική εισήγηση της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με πρόεδρο τον κ Παρτσινέβελο αποσύρθηκε για συζήτηση στην επομένη συνεδρίαση του ΔΣ. Τα επιχειρήματα του δημοτικού συμβούλου κ Παππά συνηγόρου των επιχειρήσεων δεν μας έπεισαν .

4. Στα υπόλοιπα θέματα ζητήσαμε να προχωρήσει η υλοποίηση των πολεοδομικών σχεδίων που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ , συμφωνήσαμε στην τουριστική προβολή του δήμου παρότι το σχέδιο δεν είναι κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος τρόπος προβολής , ψηφίσαμε να αγοραστεί λεωφορείο για τις ανάγκες μετακινήσεων του ΚΕΠΑΠ κλπ .



Βασίλης Νανόπουλος 
επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: "Ο Δήμος Κορινθίων να σέβεται την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων του" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator