«Είμαστε η φλόγα και είσαστε ή στάχτη»!

0Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Ή Παναγία να σκέπει όλο τον λαό μας και τις Ένοπλες Δυνάμεις του. Τα πλήθη των απλών ανθρώπων που είδα να πηγαίνουν με τα παιδιά τους στον Αβέρωφ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και σήμερα στην παρέλαση, δείχνουν πως το φρόνημα μας, αν και διωκόμενο από τους μηδενιστές εξουσιαστές είναι εδώ. Κι όπου υπάρχει φρόνημα, υπάρχει ελπίδα. Εσείς που πολεμάτε την Ελλάδα, που προσπαθείτε να λερώσετε με τις ιδεοληψίες σας τις ψυχές των παιδιών και να τις επιβάλλεται με νόμους, απειλές, συκοφαντίες τών εθνικών ιδεών και ιδεολογική τρομοκρατία ενάντια σε κάθε πατριώτη, ματαιοπονείτε. Είμαστε η φλόγα και είσαστε ή στάχτη.

Φαήλος Κρανιδιώτης- Πρόεδρος Νέας Δεξιάς
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Είμαστε η φλόγα και είσαστε ή στάχτη»!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator