Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ) καταγγέλλει...

0Συνάδελφοι-σσες κτηνοτρόφοι,

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ), καταγγέλλει στους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με την «δίκαιη ανάπτυξη» που μας πλασάρει, μας οδηγεί γρηγορότερα στην εξαθλίωση και τον αφανισμό. Η ανάπτυξη για την οποία μιλούν, αφορά την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των πολυεθνικών στην χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», όπου ουσιαστικά ανακοίνωσε στους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους ότι η τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος θα είναι πολύ χαμηλότερη από πέρσι γιατί υπάρχει και το φθηνό εισαγόμενο γάλα κυρίως από τα Βαλκάνια.

Συνάδελφοι-σσες,

Στόχος τους είναι να προχωρήσει πιο γρήγορα η παραπέρα συγκέντρωση της γης, της παραγωγής και της εμπορίας των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων στα χέρια λίγων αγροτοεπιχειρηματιών και μονοπωλιακών ομίλων. Οι ακόμα χαμηλότερες τιμές για τα προϊόντα μας, τα πιο ακριβά αγροτικά μέσα και εφόδια, η υπέρογκη φορολογία, η μεγάλη αύξηση στα ασφάλιστρα(ΟΓΑ) και άλλα χαράτσια, φέρνουν πιο κοντά το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.

Μπροστά στους σχεδιασμούς κυβέρνησης- Ε.Ε- μονοπωλίων που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εγκατάλειψη των χωραφιών και των κοπαδιών μας υψώνουμε τοίχος αντίστασης, δεν συμβιβαζόμαστε, παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που μας εξοντώνει.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγροκτηνοτρόφους, την Τετάρτη 4 Οκτώβρη 11.30π.μ σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας.

Καλούμε τα εργατικά και επαγγελματικά σωματεία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα μας.

Απαιτούμε:

- Κατώτατη εγγυημένη τιμή στο γάλα και στο κρέας.

- Άμεση πληρωμή των προϊόντων μας με την παράδοση.

- Να σταματήσουν τώρα οι αθρόες εισαγωγές προϊόντων στα οποία η χώρα μας είναι πλεονασματική.

- Κατάργηση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές και αγροτικά εφόδια

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α.)

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΑΣΠΠ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ) καταγγέλλει..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator