Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του υπόγειου σιδηροδρομικού τμήματος στο Δερβένι από την ΕΡΓΟΣΕ

0



Στο Δερβένι Κορινθίας μετέβησαν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δουκάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Διονέλης και παρακολούθησαν την πανηγυρική ολοκλήρωση των εργασιών διάνοιξης του υπογείου σιδηροδρομικού τμήματος που εκτείνεται κάτω από τον νέο αυτοκινητόδρομο  Κορίνθου-Πάτρας (Ολυμπία Οδός).

Το έργο της κατασκευής της σήραγγας κάτω από τον αυτοκινητόδρομο ανήκει στη νέα σύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή «Κιάτο- Ροδοδάφνη» που υλοποιεί η ΕΡΓΟΣΕ.

Το έργο «Κατασκευή Υπολειπόμενων Έργων Υποδομής, Επιδομής, Σηματοδότησης-Τηλεδιοίκησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων σηράγγων για τη νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο- Ροδοδάφνη», μήκους 70 περίπου χιλιομέτρων, που εκτελείται από Κοινοπραξία της εταιρίας ΜΕΤΚΑ αποτελεί ένα σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή σε όλη την περιοχή και θα συμβάλλει στην τόνωση του σιδηροδρομικού μεταφορικού έργου στον άξονα Αθήνα-Πάτρα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του υπόγειου σιδηροδρομικού τμήματος στο Δερβένι από την ΕΡΓΟΣΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator