Γ. Κυρίτσης: Δεν θέλουμε την επένδυση στο Ελληνικό - Υποχρεωνόμαστε να την υλοποιήσουμε

0



Τη βαθιά αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της επένδυσης στο Ελληνικό, συνεχίζουν να εκφράζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8, εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση του Ελληνικού, αλλά υποχρεώνεται να την υλοποιήσει.

«Υπάρχει η αρχική αντίρρηση για την επένδυση την οποία έχουμε εμείς ως κόμμα, αλλά δεν μπορούσαμε να την επιβάλλουμε στο μέτρο που είχε προαποφασιστεί και υπογραφεί από τους προηγούμενους και μπήκε ως όρος στο μνημόνιο. Αναγκαστικά κάναμε μια επαναδιαπραγμάτευση με την οποία πετύχαμε κάποια πράγματα» είπε ο κ. Κυρίτσης.

«Δεν το θέλουμε, υποχρεωθήκαμε να το υλοποιήσουμε, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να το υλοποιήσουμε και θα το υλοποιήσουμε, τι θα κάνουμε; Αλλά από εκεί και πέρα θα το υλοποιήσουμε με βάση τον νόμο», ανέφερε  τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το θέμα του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου υποστήριξε ότι το ΚΑΣ και η κυβέρνηση είναι από την ίδια πλευρά του γηπέδου και άλλη ερμηνεία είναι παρεξήγηση.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. Κυρίτσης: Δεν θέλουμε την επένδυση στο Ελληνικό - Υποχρεωνόμαστε να την υλοποιήσουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator