Δημήτρης Μπίτζιος: Στο δρόμο για το Επιμελητήριο Κορινθίας ο δραστήριος "πρόεδρος των φτωχών"

0


Δημήτρης Μπίτζιος

Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης - Καφετέριας

Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Ο Δημήτρης Μπίτζιος διατηρεί επιχείρηση στο χώρο της εστίασης, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, τόπο καταγωγής και διαμονής του.

Ευθύς και δραστήριος σαν άνθρωπος, αφοσιωμένος και τολμηρός σαν επιχειρηματίας, επιδιώκει να προσφέρει και ως εκ τούτου η ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν μονόδρομος. Πρόεδρος σήμερα στη Δημοτική Κοινότητα Χιλιομοδίου, Πρόεδρος της επιτροπής Ασφάλειας και Βίας των γηπέδων Κορινθίας, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας αλλά και Πρόεδρος, κατά το παρελθόν, για 3 έτη της ομάδας «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ», ο Δημήτρης Μπίτζιος αποδεικνύει στην πράξη καθημερινά τα όσα πρεσβεύει περί προσφοράς, στήριξης και βοήθειας.

Η αναμέτρηση στο Επιμελητήριο Κορινθίας δε θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο. Είναι Υποψήφιος με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». Στο ερώτημα «γιατί κατέρχεται», απαντά με την ευθύτητα και την αμεσότητα που τον διακρίνουν· «Γιατί ήρθε η ώρα να το πάρουμε».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: Στο δρόμο για το Επιμελητήριο Κορινθίας ο δραστήριος "πρόεδρος των φτωχών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator