Εγκρίθηκε πρόγραμμα Κατάρτισης του Επιμελητήριου Κορινθίας ύψους 1,493 εκατομμυρίων ευρώ

0Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα Κατάρτισης για την εφοδιαστική αλυσίδα του Επιμελητήριου Κορινθίας ύψους 1,493 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα διαχειρισθεί η επόμενη διοίκηση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Σας εγγυούμαστε ότι ως η επόμενη Διοικούσα Αρχή, θα διαχειριστούμε το πρόγραμμα με πλήρη διαφάνεια, αξιοκρατία, με ενημέρωση και συνεννόηση ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Επίσης, θεωρούμε αυτονόητο ότι η σημερινή απερχόμενη διοίκηση δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια που θα δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, όσον αφορά την υλοποίηση του προγράμματος (συμβάσεις έργου κλπ.)

Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου ΔΕΠ
Σωτήρης Μουρίκης - Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εγκρίθηκε πρόγραμμα Κατάρτισης του Επιμελητήριου Κορινθίας ύψους 1,493 εκατομμυρίων ευρώ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator