Σωκράτης Λελέκος: "ΧΡΗΣΙΜΟΣ θέλω να είμαι Ρε" - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Το Αύριο Δεν Μπορεί Να Περιμένει – κι όλα τα καταλαβαίνει» (αν όχι όλα, τα περισσότερα)

Είδα τις προηγούμενες ημέρες και θαύμασα την προβολή γεγονότων , συγκεντρώσεων, δηλώσεων, πολιτικών ανθρώπων και για να είμαι ειλικρινής , θαρρώ ότι άκουσα το ίδιο πράγμα, από διαφορετικά πρόσωπα. Το ίδιο «στήσιμο» , η ίδια ξύλινη φρασεολογία για κάτι δήθεν μεγαλιώδες, ο ίδιος «Δεκάρικος» , δεν θα βαρεθώ να το λέω… Η ΙΔΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ!

Απέναντι είδαμε τους ίδιους ανθρώπους, με τις ίδιες βιντεοκάμερες, με τις ίδιες κινήσεις, τα ίδια νεύματα. Διαβάσαμε τις ίδιες πομπώδεις εκφράσεις , τα ίδια φαραωνικά άρθρα για ένα ανεπανάληπτο μανιφέστο.

Το ξέρω , δεν χρειάζεται να γίνει και τίποτε συνταρακτικό για να το καταλάβω, ΟΤΙ, δεν είναι στις συνήθεις «φόρμες» , ότι δεν μυρίζει φρέσκο σαν εκείνα τα μπλε χαρτάκια από ΑΤΜ , ότι δεν έχει οσφυοκαμψία , δεν «παίζει» . Και να` ταν μόνο αυτό;

Αποδομείται, γίνεται γραφικό κι αστείο , μεταμορφώνεται σε «όλα τα λεφτά» και αποκτά «στήσιμο που έχουν όλοι οι πολιτικοί στις προεκλογικές αφίσες» ή σε σχόλια τύπου «ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ» : «Ο στόχος προφανώς είναι να κινήσει την περιέργεια και να μας τραβήξει την προσοχή».

Αποδομείται τόσο όσο να γίνει «ακίνδυνο» όχι για τώρα αλλά κυρίως για μετά! Μπορώ να φναταστώ μετά απ` αυτό, ένα κλείσιμο ματιού με νόημα, μια υπόκληση συγκατάνευσης, ένα κτύπημα στην πλάτη: "μην ανησυχείς... ένα "like" για να γελάσουμε..."

Όλα γίνονται για έναν λόγο… Δεν θέλω να είμαι χαριτωμένος , αυτό το αφήνω γι άλλους, ΧΡΗΣΙΜΟΣ θέλω να είμαι Ρε!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σωκράτης Λελέκος: "ΧΡΗΣΙΜΟΣ θέλω να είμαι Ρε" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator