Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια - Γλώσσα

0




​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​

Πώς ξεχωρίζεις αμέσως τον δήθεν “φιλελεύθερο”, που είναι πολιτικά δούλος της αριστεράς, που την τιμά και την σέβεται για τους αγώνες της ενάντια στην Ελλάδα; Ειρωνεύεται το Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια, συχνά με εμπάθεια φρικιού από τα Εξάρχεια. Συντηρητισμός από τα Lidl και “δεξιοί” ή “κεντρώοι” από το Γιουσουρούμ, που νομίζουν πως είναι Ευρωπαίοι γιατί τρώνε κινόα, γκόντζι μπέρι και σπουδάσανε στην Εσπερία, ενώ ακόμη και τα αέρια κλητήρα του Ευρωκοινοβουλίου, τους μυρίζουν Σανέλ νο 5.

Θα το ξαναπούμε, αδέρφια. Το πλέον παράλογο και φαιδρό νομοθέτημα που πέρασε ποτέ από την Βουλή, η επιτομή του ορθοπολιτικού “δικαιωματισμού”, θα έρθει για την τελική ψηφοφορία την ερχόμενη Τρίτη με την υποστήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ Ποταμιού και του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ. Από ό,τι φαίνεται, λόγω του τσουνάμι αντιδράσεων από την βάση, η ΝΔ θα φέρει κάποιες τεχνικές παρατηρήσεις ως άλλοθι για να μην το ψηφίσει, παρά το ό,τι ο Μητσοτάκης είχε δηλώσει στους εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ (λέξη κι αυτή, κοξάκι μου θυμίζει) πως θα το υπερψηφίσει επί της αρχής.

Αυτό το νομοθέτημα αφορά ελάχιστα “παραδείσια πτηνά” της κοινωνίας, όμως αποτελεί, πέραν της αντιεπιστημονικής και ανθελληνικής παραδοξότητας του, την αυλαία των ψευδαισθήσεων, που έχουν ακόμη κάποιοι για την μετάλλαξη της “Κεντροδεξιάς”, χωρίς Κέντρο και χωρίς Δεξιά. Το αληθινό Κέντρο και η Δεξιά της Ιστορίας έχουν σοβαρό και βαρύ περιεχόμενο και ήταν οι κύριοι αμύντορες του τρίπτυχου της εθνικής μας ύπαρξης που χλευάζουν οι εθνομηδενιστές, είτε φορούν κόκκινα είτε μπλε ρουαγιάλ: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Δεν θα κουραστώ να εξηγήσω σε κανονικούς ανθρώπους την ψευδοεπιστημονική κατασκευή του “κοινωνικού φύλου” και της τραγελαφικής θεσμοποίησης μαντράχαλοι, άνδρες ανατομικά, να γράφονται στα μητρώα θηλέων και το ανάποδο. Μια χαρά τα λέτε στις παρέες σας, στολίζοντας με “γαλλικά” τους εμπνευστές, μια χαρά τα είπε κι ο κ. Βασίλης Τσιάρτας, που παίρνει τώρα μια γεύση από το πως αποπειρώνται να λυντσάρουν ανθρώπους οι ως τώρα κρυφοί νεοναζί του “δικαιωματισμού”.

Θα σας πω απλά πως εμείς ως λαός έχουμε μια άλλου τύπου εθνογένεση, που χάνεται στην ομίχλη της προϊστορίας. Αν στην Πατρίδα, στην Θρησκεία και στην Οικογένεια προσθέσεις και την Γλώσσα μας, έχεις ακέραια την ψυχή μας. Κι αυτή την ψυχή οφείλει να την υπερασπίζεται το κράτος που φτιάξανε με το αίμα τους οι πρόγονοι μας, ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

Σήμερα το κράτος στρέφεται ενάντια στο Έθνος με νόμους και πολιτικές που διαρρηγνύουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και βάλλουν στους πυλώνες του. Πολλές από αυτές, ο “δικαιωματισμός”, ο ισλαμικός εποικισμός, η επέλαση της φτώχιας, εκπορεύονται, επιβάλλονται ή και επιδοτούνται από το διεφθαρμένο ιερατείο της Ε.Ε. Σε αυτή την ανθελληνική πολιτική δεν μπορεί να είναι συμπαραστάτης ή να έχει απλά “νομοτεχνικές διαφωνίες”, οποιοσδήποτε θέλει να λέγεται συνετός πατριώτης και θέλει μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας. Με μια φράση, καταλύονται τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επανάστασης. Δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε, ούτε αυτούς που το κάνουν, ούτε αυτούς που το σιγοντάρουν.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς - www.neadexia.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια - Γλώσσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator