Ο Ροταριανός Όμιλος Κορίνθου και η Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου δώρισαν πιεσόμετρα και εξοπλισμό στο Κέντρο Υγείας Κιάτου - ΒΙΝΤΕΟ

0Για ακόμα μια φορά συνεργάστηκαν ο Ροταριανός Όμιλος Κόρινθος και η Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου για να προσφέρουν στην περιοχή. Αυτή τη φορά οι δύο Σύλλογοι δώρισαν πιεσόμετρα και ένα χρήσιμο εξάρτημα για την ορθοπεδική Κλινική του κέντρου υγείας Κιάτου , εξοπλισμό που παρέλαβε ο διευθυντής Τάσος Χωρέμης. Τα μέλη των 2 συλλόγων στάθηκαν στην ανάγκη να βρεθούν περισσότεροι εθελοντές ώστε να στηρίζεται το ηρωικό προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες στο συνάνθρωπο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Από τη μεριά του ο κ. Χωρέμης ευχαρίστησε για την προσφορά και ευχήθηκε να βρεθούν μιμητές.


Φωτογραφίες από την παράδοση.
Τα μέλη του Ομίλου δεσμεύτηκαν και για άλλες δράσεις σε όλο το νομό.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ροταριανός Όμιλος Κορίνθου και η Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου δώρισαν πιεσόμετρα και εξοπλισμό στο Κέντρο Υγείας Κιάτου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator