Παρέμβαση εισαγγελέα για την αφίσα κατά του καθηγητή Συρίγου «Αυτός είναι ο φασίστας»

0Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αφίσα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας με το πρόσωπο του καθηγητή Άγγελου Συρίγου και την επιγραφή «Αυτός είναι ο φασίστας».

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηλίας Ζαγοραίος έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της προτροπής σε αξιόποινες πράξεις.

Την ίδια ώρα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου επρόκειτο να γίνει η δίκη τού ενός από τους τρεις νεαρούς που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του καθηγητή, ανέβαλε τη διαδικασία για τις 19 Δεκεμβρίου, λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Στον καθηγητή είχε επιτεθεί μια ομάδα νεαρών επειδή νωρίτερα ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει φοιτητή που έγραφε με σπρέι στους τοίχους του Πανεπιστημίου. Το δικαστήριο αρχικά έδωσε πιο μακρινή δικάσιμο, ωστόσο ικανοποίησε το αίτημα του κ. Συρίγου, που ζήτησε επίσπευση της διαδικασίας σημειώνοντας ότι «υπάρχει ενεργή απειλή εναντίον μου, καθώς κυκλοφορεί αφίσα που με στοχοποιεί».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρέμβαση εισαγγελέα για την αφίσα κατά του καθηγητή Συρίγου «Αυτός είναι ο φασίστας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator