ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ: 4.150.000 € παρέλαβε ο Δήμος Κορινθίων για τα "Περιβολάκια" και τους γύρω δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ

0Την οριστική μελέτη και όλες τις αδειοδοτήσεις που χρειάζονται και προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία, που αφορά την ανάπλαση της κεντρική πλατείας περιβολάκια και των γύρω οδών, συνολικού προ υπολογισμού ύψους 4.150.000,00 € παρέλαβε ο Δήμος Κορινθίων.

Τα ευχάριστα για τον Δήμο Κορινθίων ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πνευματικός επισημαίνοντας πως η πόλη της Κορίνθου αλλάζει και γίνεται Ευρωπαϊκή Πόλη...


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ: 4.150.000 € παρέλαβε ο Δήμος Κορινθίων για τα "Περιβολάκια" και τους γύρω δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator