Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ»

0ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ»

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Συνεταιριστικό Ίδρυμα για Διεθνείς Μελέτες και το California School of Integral Studies.

Το Συνέδριο με θέμα «Εκατονταετηρίδα Ρωσικής Επανάστασης: Σκέψεις για τον 21ο Αιώνα», διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Ρωσική Επανάσταση, η οποία αποτελεί ιστορικό γεγονός με αποφασιστική επιρροή στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 26-29 Οκτωβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator