Υπόθεση Καμμένου - Noor1: Εξεταστική για να μάθει ο λαός την αλήθεια

0



Πραγματικά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δηλαδή μια απόφαση δικαστή, μια εισήγηση εισαγγελέα να ερμηνεύεται με δύο τρόπους. Αυτό έγινε και στην υπόθεση του Noor1 και των τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη στην προσπάθεια του πρώτου να εμπλέξει στην υπόθεση τον επιχειρηματία Μαρινάκη.

Και από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει στο Αntinews ότι το ζήτημα εδώ δεν είναι αν ο Μαρινάκης έχει πράγματι εμπλοκή με το ναρκοπλοίο. Αυτή είναι διαφορετική υπόθεση και θα αναζητήσει ευθύνες άλλος εισαγγελέας. Η ωμή παρέμβαση στη δουλειά της Δικαιοσύνης από έναν κορυφαίο υπουργό είναι το θέμα που προέκυψε. Διότι αν ο καθένας παίρνει τηλέφωνα και προσπαθεί να πείσει ισοβίτες (ποιος ξέρει με τι αντάλλαγμα) να κατηγορήσουν κάποιον τότε έχουμε τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας.

Ο εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση έστειλε τον φάκελο στη Βουλή για να ερευνήσει τις ευθύνες του Καμμένου και παραπέμπει τον λιμενικό Χριστοφορίδη στο ναυτοδικείο για τα περαιτέρω.

Το πόρισμα γράφει ότι «κατά το μέρος που αφορά πολιτικά πρόσωπα, η ανωτέρω μήνυση διεβιβάσθη στη Βουλή των Ελλήνων». Και «κατά το σκέλος που αφορά τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης που φέρεται ότι τέλεσε ο Παναγιώτης Καμμένος στη Βουλή» διαβιβάζει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Και για τον λιμενικό λέει: «Να διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά ως προς τον Ανθυπασπιστή του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη, προκειμένου να κριθεί αρμοδίως κατά το άρθρο 43 ΚΠΔ, αν ο τελευταίος τέλεσε ή όχι τα εγκλήματα της απόπειρας κατάχρησης εξουσίας, της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου κλπ».

Αυτά είναι τα φανερά σημεία τα οποία ήδη έχουν γίνει αντικείμενο… παράνοιας. Ο Πάνος Καμμένος βγήκε είπε ότι η υπόθεση πήγε στο αρχείο και μίλησε για πολιτική σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του από τη Νέα Δημοκρατία και άλλους κύκλους. Μίλησε επίσης για παρακρατικές μεθόδους, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο».

Πραγματικά αδυνατούμε να καταλάβουμε τι έγινε. Πήγε στο αρχείο η υπόθεση στο σύνολό της, ένα μέρος της ή πήγε στη Βουλή για περαιτέρω διερεύνηση ώστε ο εισαγγελέας να την ξεφορτωθεί;

Μήπως ο Καμμένος εννοεί ότι όποια υπόθεση πάει στη Βουλή είναι σα να πηγαίνει στο αρχείο; Κι αν τελικά έχει δίκιο, ότι δικαιώθηκε, ότι του έστησαν παγίδα κ.λπ. γατί η κυβέρνηση αρνείται την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση επιτροπής που θα ψάξει να βρει τι ακριβώς συνέβη; Γιατί ένας υπουργός μιλά με ισοβίτη; Τι λένε τόσες πολλές φορές; Πώς ο ισοβίτης έχει τηλέφωνο στο κελί; Τι είδους συναλλαγή στήθηκε;

Να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια κι όχι με διφορούμενες ερμηνείες ενός εισαγγελικού πορίσματος που ο Καμμένος το ερμηνεύει όπως νομίζει ότι τον συμφέρει.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπόθεση Καμμένου - Noor1: Εξεταστική για να μάθει ο λαός την αλήθεια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator