Καταιγιστική εξέλιξη - Ο Ασαντ ελέγχει πλέον όλη την κεντρική Συρία - Κατέρρευσε το ISIS

0
Ο Συριακός Αραβικός Στρατός απελευθέρωσε το τελευταίο οχυρό του Ισλαμικού Κράτους, το Uqayribat, στην κεντρική περιοχή της Συρίας στη Χάμα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι ελίτ κυνηγοί του ISIS, γνωστοί ως ISIS Hunters.

Σύμφωνα με τη δήλωση που δημοσίευσε η φιλοκυβερνητική μονάδα, το ισλαμικό κράτος εγκατέλειψε την περιοχή και η πόλη του Uqayribat είναι πλήρως ασφαλισμένη.

Το αραβικό almasdarnews δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση καθώς δεν έχει εκδοθεί επίσημη δήλωση από τον στρατό.

Ωστόσο η επαλήθευση αυτής της εξέλιξης θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για το Ισλαμικό Κράτος, καθώς η κεντρική Συρία θα είναι πλήρως υπό τον έλεγχο του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Η Δαμασκός μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες καθάρισε στην κυριολεξία όλες τις κεντρικές περιοχές εκδιώκοντας το ISIS και ανοίγοντας το δρόμο για το σπάσιμο της πολιορκίας του Ντέιρ Εζορ με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταιγιστική εξέλιξη - Ο Ασαντ ελέγχει πλέον όλη την κεντρική Συρία - Κατέρρευσε το ISIS"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator