Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου - Περιέλουσαν με κρέμα κρέπας ελεγκτές της ΑΑΔΕ

0Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου με τη συνεχιζόμενη φοροληστρική πολιτική που ακολουθείται μέχρι κεραίας. Χθες βράδυ σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό με ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στη Λευκάδα.

Αυτή τη φορά ο επιχειρηματία περιέλουσε τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ με κρέμα κρέπας ενώ το επεισόδιο επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής που δήλωσε στο ΣΚΑΙ ότι «υπάλληλοί μας πήγαν για έλεγχο και δέχθηκαν μια επίθεση αυτού του είδους. Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπαντώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν πτοούμαστε».

Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ελέγχουν, κατατρέχουν, κατάσχουν, αποστραγγίζουν και την τελευταία ρανίδα αίματος δίχως να πτοούνται. Δίχως ούτε καν να προβληματίζονται.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου - Περιέλουσαν με κρέμα κρέπας ελεγκτές της ΑΑΔΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator