Είναι fake η φωτογραφία της γυναίκας με το μαζούτ; - ΒΙΝΤΕΟ

0Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία μιας λουόμενης σε παραλία της Αττικής που είναι καλυμμένη με αργό πετρέλαιο, φαινομενικά από το πρόσφατο ναυάγιο. Πολλοί ισχυρίστηκαν πως η εικόνα είναι fake. Ανάμεσά τους και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Τελικά τι ισχύει;

Εδώ το βίντεο με την αμφισβήτηση της φωτογραφίας από τη κα Αυλωνίτου.Πολλές αντιδράσεις δυσπιστίας, είδαμε και στα κοινωνικά δίκτυα.Ο Max Gyselinck περιγράψε στο enikos.gr το περιστατικό και τον διάλογο που είχε με τη γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία. «Ήμουν στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και είδα την γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα. Ήταν γύρω στα 35. Στην αρχή δεν πρόσεξα ότι ήταν λερωμένη. Όταν γύρισε πλάτη, είδα ότι ήταν καλυμμένη με πίσσα. Σήκωσα τη μηχανή και τράβηξα το καρέ»

Όσον αφορά τον ισχυρισμό πως δεν υπάρχουν φοίνικες σε παραλία του Σαρωνικού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει διότι, όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες από τη παραλία Εδέμ όπου και τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, υπάρχουν αρκετά φοινικόδεντρα.

Η φωτογραφία της γυναίκας που βρίσκεται σε παραλία του Σαρωνικού και είναι καλυμμένη με αργό πετρέλαιο, είναι αληθινή.
Θάνος Σ. Επαχτίτης
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Είναι fake η φωτογραφία της γυναίκας με το μαζούτ; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator