Βαρβιτσιώτης... Τη λέξη "αυτόφωρη" μπορεί να μην ξέρει να τη γράφει, αλλά από θράσος έχει μπόλικο

0Σχόλιο Α.Α.: Θυμόμαστε ένα Ιταλικό πλοίο της γραμμής Πάτρας-Μπάρι να πιάνει φωτιά έξω από την Κέρκυρα και να καίγονται άνθρωποι. Κανείς δεν πήγε φυλακή επί υπουργίας του.

Από Γιώργο Αλεξάτο:

Τη λέξη "αυτόφωρη" μπορεί να μην ξέρει να τη γράφει, αλλά από θράσος έχει μπόλικο και εντελώς χαρακτηριστικό για έναν λιμοκοντόρο προερχόμενο από οικογένεια που καταλαμβάνει θέσεις στην πολιτική ζωή του τόπου, κληρονομικώ δικαίω, εδώ και ενάμισι αιώνα.

Ο βουτυρομπεμπές αυτός, που κάνει τον Ηρακλέα του δικαίου, ήταν υπουργός Ναυτιλίας το 2013 όταν δύο πλοία του εγκληματία εφοπλιστή, που τώρα κατέστρεψε τον Σαρωνικό, είχαν κατασχεθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων. Και βέβαια, η απόφαση αναιρέθηκε και τα πλοία τού επιστράφηκαν! Επί Μίλτου, του αμόρφωτου Χαρβαρντοπτυχιούχου!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαρβιτσιώτης... Τη λέξη "αυτόφωρη" μπορεί να μην ξέρει να τη γράφει, αλλά από θράσος έχει μπόλικο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator