Φαντάζεστε να πήγαινε υπουργός του Σαμαρά για ψώνια με Τζάγκουαρ;

0



Η χθεσινή συζήτηση - σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ Πάνου Καμμένου και Άδωνι Γεωργιάδη μας έκανε περισσότερο σοφούς σχετικά με το τι κυβέρνηση έχουμε. Το κυριότερο είναι όμως ότι μαθαίνουμε μέρα με τη μέρα και το ποιόν του Αλέξη Τσίπρα, του αριστερού ηγέτη που διαδέχθηκε προσωπικότητες όπως ο Ηλιού, ο Κύρκος κ.λπ. Διότι ο Πάνος Καμμένος είναι γνωστός, είναι αυτός που είναι. Τον ξέρουν όσοι έχουν μια σχέση με το χώρο της δεξιάς, τον ξέρουν και οι ψεκασμένοι Έλληνες που τον ψηφίζουν κιόλας.

Μάθαμε λοιπόν ότι ο υπουργός Άμυνας, την ώρα που η πετρελαιοκηλίδα μαύριζε την Αττική, είχε πάει στο Λονδίνο και σε ένα διάλειμμα της δουλειάς του (που δε μας είπε τι ήταν) πήρε μια υπηρεσιακή Τζάγκουαρ και πήγε για ψώνια σε ένα ακριβό εμπορικό κέντρο.

Που να περίμενε ο δόλιος ότι κάποιοι του την έχουν στημένη και θα τον τραβήξουν φωτογραφία ακόμη κι αν μπει στην ίδια μπανιέρα με τον… Αλέξη.

Μάθαμε ότι ο υπουργός πήγε να αγοράσει.. Μπάρμπι για τα παιδιά του, και δικαίωμά του. Ένας καλός πατέρας έτσι πρέπει να είναι. Όμως, γιατί για ακόμη μια φορά να βάζει τα παιδιά μπροστά; Όταν βγήκε η γραβάτα με τους φαλλούς έφταιξε το παιδί του που πείραξε το λογαριασμό.

Βγήκε το θέμα με την Τζάγκουαρ, φταίνε τα παιδιά του που θέλουν Μπάρμπι. Απαιτείται, λοιπόν, σοβαρότητα κι όχι να επικαλείται μικρά παιδιά.

Όμως, μας είναι αδιάφορο αν ο Καμμένος αγόρασε Μπάρμπι, Τζον – Τζον ή Μπομπ Σφουγγαράκι. Ας αγόρασε και διαμάντια για τη γυναίκα του, λεφτά έχει και παίρνει ό,τι γουστάρει.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το ταξίδι στο Λονδίνο είχε και επίσκεψη σε έκθεση αμυντικού εξοπλισμού. Μπορεί δηλαδή να πήγε και για άλλα ψώνια, λιγότερο αθώα. Θα μπορούσε να πήγε να αγοράσει την… Μπάρμπι στρατιωτίνα και τον Τζον – Τζον κομάντο, είναι κι αυτό μια σημαντική δουλειά. Ο υπουργός πήγε, επισκέφτηκε τα περίπτερα τριών επιχειρηματιών που δεν έχει σημασία το όνομά τους. Μπορεί, επίσης, να αγόρασε και… διόπτρες για τα παιχνίδια των παιδιών του, όμως, είναι σίγουρο ότι είχε πολύ δουλειά να κάνει στη βρετανική πρωτεύουσα ο κ. Καμμένος.

Αλλά για σκεφτείτε κι αυτό: Να πήγαινε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά ή ο ίδιος ο πρωθυπουργός και να του έδιναν την Τζάγκουαρ για να κάνει ιδιωτικά ψώνια. Θα έπεφτε ή όχι η κυβέρνηση την άλλη μέρα; Τώρα όλοι σιωπούν και ο υπουργός παίζει αμέριμνος με τα παιδιά του και τις κούκλες του.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φαντάζεστε να πήγαινε υπουργός του Σαμαρά για ψώνια με Τζάγκουαρ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator