ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η λίστα με τους νέους πιθανούς υποψηφίους της Ν.Δ.

0



Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιµάζει πυρετωδώς την παρουσία του στη ∆ΕΘ, την οποία η Πειραιώς φιλοδοξεί να καταστήσει σηµείο αναφοράς για την επιστροφή της Ν.∆. στην εξουσία, στο «γαλάζιο» στρατηγείο εντείνονται οι ζυµώσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των επόµενων εθνικών εκλογών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το µεγάλο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε το προηγούµενο διάστηµα από τους παλαιοτέρους, αλλά και αρκετά πρωτοεµφανιζόµενα στελέχη αναφορικά µε την ένταξή τους στις εκλογικές λίστες του κόµµατος όχι µόνο παραµένει ζωντανό, αλλά και αυξάνεται συνεχώς µε γεωµετρική πρόοδο.

Έτσι διαµορφώνεται ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων βουλευτών, δεδοµένης και της εξαγγελίας Μητσοτάκη για τη συγκρότηση των πιο νεανικών ψηφοδελτίων στην ιστορία του κόµµατος και της διαδικασίας επιλογής που «τρέχει» ήδη µέσω του Μητρώου Στελεχών.

Ως εκ τούτου, πλέον, η προσοχή εστιάζεται στις… παρθενικές παρουσίες στη µάχη της κάλπης.

Δείτε τη λίστα με τους νέους υποψηφίους για την Κορινθία:


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η λίστα με τους νέους πιθανούς υποψηφίους της Ν.Δ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator