ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΜΕΙΩΘΗΚΕ το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ 20% ως 30%

0Καταργήθηκε η επιβολή του ειδικού τέλους (80%) με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να παρουσιάζουν μια αισθητή μείωση της τάξης του 20% με 30% του συνολικού λογαριασμού.

Ωστόσο, οι υπερκαταναλώσεις επιβαρύνονται με αυξήσεις της κλίμακας του τιμολογίου, ώστε να περιορίσουμε δραστικά τη σπατάλη και να προστατέψουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Επιπλέον, με δαπάνες της Δ.Ε.Υ.Α.Σ κατασκευάζεται ένα τμήμα του δικτύου μεταφοράς πόσιμου νερού από τις πηγές Στυμφαλίας. Ένα όνειρο τόσων ετών για ένα φυσικό αγαθό που ανήκει εξ’ ίσου σε όλους τους κατοίκους του τόπου μας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Σ, λόγω των σοβαρών προβλημάτων λειψυδρίας, παλαιότητας και φθορών-ζημιών των δικτύων από έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, κάνει φιλότιμες προσπάθειες ώστε η επάρκεια και η ποιότητα του νερού να διατηρηθεί σε αποδεκτά επίπεδα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΜΕΙΩΘΗΚΕ το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ 20% ως 30%"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator