ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

0Ο Δήμος Κορινθίων διοργανώνει εκδήλωση για τα εγκαίνια της πλατείας στην Αγ. Άννα Κορίνθου, ενός σημαντικού έργου που συντέλεσε στην αισθητική  και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής.

Η παράδοση προς χρήση της πλατείας με το αναψυκτήριο και το υπαίθριο θέατρο, παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους κατοίκους και στους επισκέπτες της συνοικίας της Αγ. Άννας να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του εξαιρετικού αυτού έργου, ατενίζοντας την πανοραμική θέα της πόλης της Κορίνθου και του Κορινθιακoύ κόλπου ευρύτερα.

Τα εγκαίνια της πλατείας θα πραγματοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορινθίων την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:30 μ.μ.

Μετά το πέρας των εγκαινίων θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τον Λάμπρο Καρελά (Παιδιά από την Πάτρα).
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator