Τιμολέων Πιέτρης: Υπέρ της ιδιωτικοποίησης της Δημοτικής Αγοράς Κορίνθου

0



Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης υπερψήφισε ως μοναδική Παράταξη από την Αντιπολίτευση, την εισήγηση για την αξιοποίηση της Δημοτικής Αγοράς μέσω ιδιώτη επενδυτή.

O κος Πιέτρης ανέφερε ότι ο Δήμος έδειξε διαχρονικά ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την Δημοτική Αγορά. Ως άτομο υπέρ των επενδύσεων, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της εξέλιξης θεωρεί ότι σήμερα δίνεται επιτέλους η αφορμή για να προχωρήσει ουσιαστικά το ζήτημα.

Η ιστορία έχει δείξει ότι όσο μένει στην δικαιοδοσία του Δημοσίου δεν θα επέλθουν άμεσα αλλαγές. Η είσοδος ιδιώτη θα αναβαθμίσει μια υποβαθμισμένη περιοχή του κέντρου, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα δώσει την δυνατότητα σε τοπικούς επαγγελματίες να μεταφέρουν τα καταστήματά τους με καλύτερους όρους και σε ένα νέο σύγχρονο περιβάλλον εντός του ιστού της πόλης και θα προσφέρει σημαντικά έσοδα στον Δήμο Κορινθίων.

Τελειώνοντας την εισήγησή του ο κος Πιέτρης ανέφερε ότι συνολικά η αξιοποίηση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας θα πρέπει να γίνεται μέσω της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Κορίνθου (ΔΑΕΚ) ώστε να προχωρήσουμε άμεσα σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα σε επενδύσεις που τόσο πολύ έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Κόρινθος 2014-2019"
Δ Αδειμάντου 41 & Eθνικής Αντιστάσεως, 20 131 Κόρινθος
Τ 27410 75570 | F 27410 75571 | S korinthos2014.wordpress.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμολέων Πιέτρης: Υπέρ της ιδιωτικοποίησης της Δημοτικής Αγοράς Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator