Ασύλληπτη χυδαιότητα του Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη: "...καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο" !!!

0



Ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας η ανάρτηση του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, με αφορμή την προσπάθεια της οικογένειας της μικρής Νεφέλης να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί το κοριτσάκι στο εξωτερικό, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου καταπατώντας κάθε έννοια ανθρωπιάς «πιάστηκε» από την ιστορία της μικρούλας για να αναγάγει την υπόθεση σε πολιτική, «στολίζοντας» όλους εκείνους που συγκινήθηκαν από το πρόβλημά της, αλλά και τον υπουργό Υγείας.

Σε μια αρρωστημένη ένδειξη «οργής προς το σύστημα» έγραψε στο Facebook:

«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως.»

Και συνέχισε πιο κάτω:

«Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας».


Ευτυχώς, η πλειοψηφία δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των «συνανθρώπων» μας και το ποσό που χρειαζόταν συγκεντρώθηκε, προφανώς από «ηλίθιους» που καταλαβαίνουν από «δραματάκια» και δεν τους έχει έρθει ακόμη «ψόφος».


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ασύλληπτη χυδαιότητα του Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη: "...καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator