ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


Οι εκλογές για το Επιμελητήριο Κορινθίας, έφτασαν.

Πριν από καιρό δεχόμενος ισχυρές πιέσεις από πολλές πλευρές είχα δημόσια ξεκαθαρίσει ότι με ενδιαφέρει το Επιμελητήριο αλλά τις τελικές μου αποφάσεις θα τις πάρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή.

Όποιον Κορίνθιο επιχειρηματία, επαγγελματία, έμπορο και να ρωτήσεις θα σου απαντήσει:

"Ποιο Επιμελητήριο; Που το είδαμε τόσα χρόνια να σταθεί κοντά μας στις δυσκολίες;;;;"

Και αυτή είναι η αλήθεια.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εξάντλησε την φροντίδα του σε λίγους επιχειρηματίες που κινούνται πέριξ της διοίκησης και όλοι οι άλλοι έμειναν έξω από ΕΣΠΑ, χρηματοδοτήσεις και κάθε είδους βοήθεια που είχε δυνατότητα να δώσει.

Η διοίκηση του κ.Νανόπουλου για 8 χρόνια δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα των επιχειρηματιών αλλά είχε το μυαλό της στην κατάληψη του δημαρχείου της Κορίνθου και που να μείνει καιρός για τους εμπόρους που δεινοπαθούν από την κρίση.

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

Κανένας Κορίνθιος επιχειρηματίας δεν πρέπει να λείψει από τη μάχη αυτή γιατί είναι η ζωή μας και η ζωή των οικογενειών μας.

Οι επιχειρήσεις μας κλείνουν η μία μετά την άλλη.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.

Κατεβαίνω υποψήφιος στο συνδυασμό "Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα" με επικεφαλής τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, έτσι ώστε να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας, με ειλικρίνεια, νέες ιδέες-προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά!

Για ένα Επιμελητήριο το οποίο θα αξιοποιεί τις νέες ιδέες και τεχνολογίες για την καθημερινότητα του πολίτη, θα στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και θα είναι φιλόξενο, και λειτουργικό για ΟΛΟΥΣ.

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης που ήταν ενεργός πριν τις εκλογές και θα παραμείνει και μετά από αυτές. Δεν είναι κομήτης στον επιμελητηριακό χώρο. Είναι ένας προσιτός άνθρωπος που έχει ιδέες και δύναμη να αναγεννήσει το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Δεν έχει μαζί του κόμματα, συμφέροντα και δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ πίσω του.

Αγωνίζεται και ο ίδιος όπως όλοι μας για την επιβίωση των επιχειρήσεων του.

Ο δικός μας άνθρωπος.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Δημήτρης Μπίτζιος
Επιχειρηματίας
Χιλιομόδι 11 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator