ΕΙΔΕΣ... ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ !!!

0


Έκλεισε και μετά την χθεσινή απόφαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου το μείζον θέμα των σκουπιδιών για εκείνους που βλέπουν επιδερμικά και πίσω από παραμορφωτικούς φακούς αυτό το κρίσιμο ζήτημα!

Η εδραία άποψη είναι ότι τώρα αρχίζει, όσο και εάν οι «παρένθετες μητέρες» του εγχειρήματος αυξήθηκαν και αποκαλύφθηκαν!

Πολλές φορές είχε επισημανθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και σε όλους τους τόνους ότι η τράπουλα ήταν «σημαδεμένη» καιρό τώρα, από όλους και για όλα! Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό !

Οι Κήνσορες της Περιφερειακής ελαφρότητας μας προετοίμαζαν step by step για την αναμενόμενη απόφαση. Ουδείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρόν του! Τι προηγήθηκε , τι συνέβη , τι και πως , μάλλον αργότερα θα το μάθουμε! Απαιτεί χρόνο! Χθες πάντως τα τζάμια του «μαγαζιού» ήταν φιμέ !!!

Συντονισμένες οι προσπάθειες να τεθεί η κοινωνία της Πελοποννήσου στην 28-ετή ομηρία σε ένα ΣΔΙΤ με άκρως επαχθείς όρους ! Αστεία και ανεύθυνη η πολιτεία των ταγών μας. Απλά χθες επιβεβαιώθηκε η άθροιση των συνδίκων της επιχειρούμενης λεηλασίας αυτής της κοινωνίας !

Η στοίχιση πίσω από τις βουλές της Περιφερειακής Αρχής, μιας εύθραυστης πλειοψηφίας πόσο νομιμοποιεί τους θετικά ψηφίζοντες να σύρουν κυριολεκτικά για τα επόμενα προσεχή 28 έτη όλους εμάς αλλά και τους επιγενόμενους σε ένα δυσβάστακτο επί πλέον χαράτσι ονομαστικής αξίας 120 ευρώ ανά τόνο σκουπιδιού?

Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να χρυσώσουν το χάπι της δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης , επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα ! Με φκιασιδώματα δεν σώζεται η παρτίδα! Το ιαλουρονικό οξύ ετούτης της προσφοράς είναι μάλλον ληγμένο !

Γιατί μεσοσταθμικά τα σκουπίδια της Πελοποννήσου στο διάστημα αυτό των 28 ετών θα είναι της τάξης των 110 εως 120 χιλιάδων τόνων! Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι της τάξης των 230 χιλιάδων τόνων!

Ματαιοπονούν επομένως οι φορείς του ενδοτισμού , των έωλων υπολογισμών, του ξαφνικού έρωτα και της ΣΔΙΤομανίας ,στην προσπάθεια τους να πείσουν ότι το μαύρο είναι υπό συνθήκες και μαύρο και ….άσπρο!

Οι πολίτες της ύποπτης ανοχής, που κοιμούνται πιθανόν τον ύπνο του δικαίου, θα πληρώνουν έναν ακόμη ΕΝΦΙΑ για τα σκουπίδια τους γιατί έτσι το θέλησαν κάποιοι ! Αυτή είναι η ταμπακιέρα και αυτή είναι η ουσία !

Θα αντιδράσουν οι ανυποψίαστοι ! Σίγουρα ναι αλλά τότε θα είναι πολύ αργά!

Οι επαίοντες όμως ?

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν και γνωρίζουν !

Α μπα , ας είναι καλά το κουνουπάκι !

Ναι το κουνουπάκι της άκαιρης διαφήμισης που παίζει και πετάει παντού!

Εκείνο που ξέφυγε από το ορμητήριο της ενημερωτικής εντιμότητας και πλημύρισε τις οθόνες μας! Προσφορά της Περιφερειακής μας Αρχής !

Γιατί απλά η κωνωποκτονία , εκεί που προγραμματίζεται σωστά και υπεύθυνα γίνεται τον Φλεβάρη και τον Μάρτη!

Τώρα γιατί στην Πελοπόννησο θα έπρεπε να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι θα γίνει του χρόνου με τα κουνούπια άπτεται μάλλον των προηγούμενα λεχθέντων !!!!!!

Να μην ανοίξει μύτη έτσι απλά !

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΙΔΕΣ... ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator