Απόλυτα επιτυχημένη η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» του Δήμου Σικυωνίων

0Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2016 – 2017 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων. Το 70% των μαθητών που παρακολούθησαν μαθήματα Γ΄ Λυκείου κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησής τους!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά και στους καθηγητές της «Ομάδας Εθελοντών» του Δήμου Σικυωνίων που στηρίζουν αφιλοκερδώς με το μεράκι τους αυτή την κοινωνική δομή.

Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» λειτουργεί στο Κιάτο από το 2014 και εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σικυωνίων, με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικά ασθενέστερων κατοίκων. Η δομή στελεχώνεται από εθελοντές καθηγητές και προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την τρέχουσα σχολική χρονιά και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απόλυτα επιτυχημένη η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator