Οικονομικοί μετανάστες όλων των χωρών ενωθείτε και ζήστε το μύθο σας στην Ελλάδα

0






του Μιχάλη Χαιρετάκη

Οικονομικοί μετανάστες, όλων των χωρών ενωθείτε και ζήστε το μύθο σας στην Ελλάδα.

Η μνημονιακή Ελλάδα, μπορεί να μην έχει να θρέψει τους κατοίκους της που καταφεύγουν στα συσσίτια των δήμων και των εκκλησιών, αλλά έχει λεφτά κρυμμένα καλά κάτω απο το σεντούκι των κυβερνώντων για να θρέψει χιλιάδες, εκατομμύρια εξαθλιωμένους άλλων χωρών ή σκληρούς παραβατικούς που ξέρασαν οι τοπικές κοινωνίες των χωρών τους και έπρεπε να φύγουν.

Απο όλα τα μέρη του κόσμου μέχρι μετανάστες απο την Αργεντινή (!!!) πάνε στην σύγχρονη νήσο ¨Ελλις (Ellis island) για να καταφέρουν να ζήσουν το όνειρό τους, της δωρεάν τροφής, στέγασης, υγειονομικής περίθαλψης  , που αφειδώς μοιράζουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις στερώντας κονδύλια απο την παιδεία, την υγεία , την εθνική άμυνα και υπερφορολογώντας τους ιθαγενείς.

Μόνο που η σημερινή νήσος Ελλις με τα μνημόνια και την απομόνωση μοιάζει περισσότερο με μια Σπιναλόγκα, όπου οι Ευρωπαίοι παίρνουν μόνο αυτούς που πιστεύουν οτι θα τους χρησιμεύσουν αφήνοντας τους υπόλοιπους να τους τρέφουμε όσο αντέξουμε.

Η Τουρκία παίρνει 3 δις ευρώ για το προσφυγικό / μεταναστευτικό, πέρα απο τα χρήματα των τούρκων δουλέμπορων που διασφαλίζουν τη μετάβαση απο τις ακτές  της Μικράς Ασίας σε κάποιο κοντινό νησί του Αιγαίου.

Απο κοντά οι ΜΚΟ, που παίρνουν τη μερίδα του λέοντος απο τα ελάχιστα αναλογικά χρήματα της Ε.Ε. που προορίζονται για τη διαβίωση των προσφύγων στην Ελλάδα.

Και η Ελλάδα; Με ένα ανίκανο μηχανισμό να διαχειριστεί και να φυλάξει τα σύνορα, να ξεχωρίσει τους πρόσφυγες απο τους τζιχαντιστές και τους μετανάστες, έχει ανοίξει διάπλατα τα σύνορα και περιμένει όχι μόνο πρόσφυγες αλλά κάθε είδους παράνομα εισερχόμενα στη χώρα οικονομικούς μετανάστες.

Σε συνδυασμό με την ελληνική μετανάστευση, λόγω της τεράστιας ανεργίας που κρύβουν έντεχνα με επιδοτούμενα προγράμματα ή με δουλειές με μισθούς 100 ,200  και 300 ευρώ μεικτά η χώρα ερημώνεται, αδειάζει απο τους παλιούς κατοίκους ενώ κατα χιλιάδες, εκατομμύρια συρρέουν απο όλες τις χώρες του κόσμου, ανειδίκευτοι κυρίως και αρκετοί παραβατικοί οικονομικοί μετανάστες.

Είναι το νέο Ελντοράντο για τους πιστωτές που αγοράζουν τη χώρα χωρίς να ξοδευτούν, για να την κάνουν μια επικερδή επιχείρηση για αυτούς, ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Μπαλί.

Μόνο που εδώ είχε ¨Ελληνες μέχρι πριν λίγα χρόνια. ¨Ελληνες που πολεμούσαν κάθε εχθρό που διεκδικούσε μια σπιθαμή γής που ήταν ποτισμένη με το αίμα των γονιών και των προγόνων τους. Τώρα η γή αυτή περνάει στα χέρια ξένων για ένα κομμάτι ψωμί, πολλές φορές μάλιστα, εμείς τους δανείζουμε χρήματα για να την αγοράσουν απο μας, όπως έγινε με τα αεροδρόμια.

Σήμερα οι μισοί κάτοικοι  γιορτάζουν το Κουρμπάν Μπαιράμ  και οι άλλοι μισοί  κρύβουν τις σημαίες και τους σταυρούς στα συρτάρια τους και  ετοιμάζονται να χάσουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τις με σκληρά χαράτσια άγρια φορολογημένες περιουσίες τους. Οι τελευταίοι θα καταλήξουν αργά ή γρήγορα στα συσσίτια, στο δρόμο ή οι πιο ικανοί ή τυχεροί με ενα εισιτήριο στο χέρι να αναζητούν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και ζωή στο εξωτερικό.

Και το καλύτερο; Οποιος πάει να αντιδράσει σε αυτό το φασιστικά επιβαλλόμενο σχέδιο που έχει σκοπό να εξοντώσει μαζικά τους παλιούς κατοίκους, όπως οι Ναζι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να φέρει νέους, πειθήνιους και υπάκουους, είναι φασίστας και Ναζί...
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οικονομικοί μετανάστες όλων των χωρών ενωθείτε και ζήστε το μύθο σας στην Ελλάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator