Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου βράβευσε τους μικρούς κολυμβητές

0







Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου πραγματοποίησε την εκδήλωση απονομής αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά που παρακολούθησαν τα καλοκαιρινά σεμινάρια κολύμβησης. Πλήθος παιδιών με τις οικογένειές τους ήταν εκεί.

Για 9η συνεχή χρονιά το 2017 ο Ν.Ο. Κιάτου διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάρια κολύμβησης στο Κιάτο, με στόχο την καλλιέργεια της αγάπης για τη θάλασσα, την προετοιμασία των παιδιών για την ασφαλή ενασχόληση με το υγρό στοιχείο και την ανάπτυξη βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων. Πραγματοποιήθηκαν 3 κύκλοι σεμιναρίων με 63 συμμετοχές παιδιών.

Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα οι μικροί κολυμβητές παρέλαβαν με καμάρι τα αναμνηστικά τους διπλώματα και δήλωσαν υπερήφανοι ότι πλέον «Μπορούν και χωρίς μπρατσάκια», καταχειροκροτούμενοι από όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Λεονάρδος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ¨Η Μηκώνη¨ κ. Δημήτρης Ζάρκος, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Κιάτου κ. Παρασκευάς Κορωναίος κ.α., οι οποίοι συγχάρηκαν το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου για την προσφορά του και τις ποικίλες δράσεις του και τόνισαν το σημαντικό έργο που το ιστορικό σωματείο επιτελεί στο Κιάτο.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου κ. Σωτήρης Μενούνος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, συγχάρηκε τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Ν.Ο. Κιάτου. Ακολούθως τόνισε την προσπάθεια που καταβάλλει ο Όμιλος ώστε να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται τη θάλασσα με ασφάλεια. Τέλος ευχαρίστησε τις κυρίες Σοφία Γκέλμπουρα και Κατερίνα Οικονόμου, αλλά και την εταιρεία ΔΙΑΚ του κ. Κώστα Μουρατίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή των σεμιναρίων κολύμβησης. Η κα Γκέλμπουρα επισήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός κολυμβητηρίου στο Κιάτο, επειδή η διδασκαλία της κολύμβησης είναι απαραίτητη για την απόκτηση κολυμβητικής επάρκειας. Επίσης, ήδη την περσινή σχολική χρονιά ξεκίνησε η εφαρμογή της διδασκαλίας της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος της φυσικής αγωγής σε μαθητές-τριες της Γ΄ Δημοτικού, σε σχολικές μονάδες που απέχουν μέχρι και 25 χλμ από το χώρο διεξαγωγής του μαθήματος. Αυτό καθιστά το Κιάτο κομβικό σημείο για την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Κορινθίας.

Το ραντεβού με τους μικρούς κολυμβητές ανανεώθηκε για το καλοκαίρι του 2018!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου βράβευσε τους μικρούς κολυμβητές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator