Λαφαζάνης για Τσίπρα! «Κατέχει τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία»

0Σφοδρά «πυρά» κατά του άλλοτε συντρόφου του στον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικού συνοδοιπόρου του, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, αναφέροντας πως «κατέχει τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία».

Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 υποστήριξε πως η μανία του κ. Τσίπρα για την εξουσία τον οδήγησε στις εξαγγελίες του προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι άκουσε έκπληκτος των πρωθυπουργό να εξαγγέλει το περιβόητο πρόγραμμα από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τι λέει!".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΛΑΕ σημείωσε πως πίστευε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ακολουθούσε όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις. Παραδέχτηκε πως έβλεπε ότι υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες για να πραγματοποιηθούν αυτά που έλεγε, ωστόσο έδινε πιθανότητες ότι το εγχείρημα θα προχωρούσε.

Τέλος, αναφερόμενος στην σημερινή πορεία της κυβέρνησης, τη χαρακτήρισε εξευτελισμό και κατάντημα, καθώς δεν είναι μόνο ότι έχει οπισθοχωρήσει από όλα όσα είχε εξαγγείλλει, αλλά και ότι κάνει ακριβώς τα αντίθετα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λαφαζάνης για Τσίπρα! «Κατέχει τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator