Η ΕΡΤ 4 και η ξεφτίλα της ΔΕΘ!

0



Αν η είδηση είναι αληθινή, ο κρατικός τομέας θα αποκτήσει σύντομα το πέμπτο τηλεοπτικό του κανάλι, την ΕΡΤ 4. Τα πάνε τόσο καλά οι τρεις άλλες ΕΡΤ και το κανάλι της Βουλής, που θα ήταν κρίμα να χαθεί μία τέτοια «ευκαιρία». Άντε και ΕΡΤ 5. Αν η ΕΡΤ 4 ασχολείται με τα αθλητικά, κάτι θα βρεθεί και για την ΕΡΤ 5…

Παρατηρώντας τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, καταλαβαίνει κανείς πόσο ακόμη πιο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε. Η θλιβερή εικόνα μιας συνέντευξης που οι δημοσιογράφοι κερνούσαν γλυκό του κουταλιού τον κ. Τσίπρα, αντί να του μεταφέρουν τις ερωτήσεις και τα άγχη των αναγνωστών τους ή των θεατών τους, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η απαξίωση του ελληνικού Τύπου δεν ήρθε μόνη της. Καλά τώρα! Να μην περιμένουμε την ΕΣΗΕΑ να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Να μην σκίσουμε και κανένα καλτσόν…

Τι σχέση έχει το τέταρτο κανάλι της ΕΡΤ με την ξεφτίλα της ΔΕΘ; Είναι απλό! Σε λίγο δεν θα ακούει κανείς παρά μόνο την φωνή του Μαξίμου. Κι οι δημοσιογράφοι που θα έχουν ελπίδα να συνεχίσουν να βγάζουν το ψωμί τους από αυτή τη δουλειά θα είναι υποχρεωμένοι να συμβιβαστούν. Να κάνουν μόνο τις «σωστές ερωτήσεις» προς τον κ. Πρωθυπουργό και τα στελέχη της κυβερνήσεώς του.

Δεν τους ενδιαφέρει αν η ακροαματικότητα της ΕΡΤ είναι χαμηλή, αν ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο… Ράδιο Μόσχα. Εκείνο που τους καίει είναι να μην ακούγεται η φωνή των άλλων. Αν δεν αντέχει κανείς να ακούει ΕΡΤ, δεν τους ενοχλεί. Ας ακούει ANT1. Κι αν δεν μπορεί κι αυτό, ας κλείνει το κουμπί. Να μην βλέπει τίποτα. Δεν μπορεί! Όλο και κάποιο τεύχος της ραδιοτηλεόρασης θα πέσει στο μεταξύ στα χέρια του.

Θανάσης Μαυρίδης
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΡΤ 4 και η ξεφτίλα της ΔΕΘ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator