4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06

0H μεγαλύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Κόρινθο, ξενικά και πάλι.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 5.30 στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, ο Μπάμπης Πάτρας και οι συνεργάτες του, περιμένουν τα αυριανά αστέρια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Οι αθλητές του συλλόγου διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου σωστά από πολύ μικρή ηλικία.

Οι Ακαδημίες της Κορίνθου '06 προσφέρουν:

Σωστή εκμάθηση του αθλήματος, Καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και άμιλλας, Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, Αξιοποίηση των ικανοτήτων & δεξιοτήτων τους, Πειθαρχία, αντίληψη – προσανατολισμό, Άθληση, Ψυχαγωγία και παιχνίδι - διασκέδαση!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator