Με 110 ποδηλάτες η εκκίνηση στο 2o XC Bike Festival στο "TheRanch" του Σοφικού Κορινθίας

0
Με 110 ποδηλάτες η εκκίνηση στο 2o XC Bike Festival

Στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο "TheRanch" του Σοφικού Κορινθίας.

Εκατόν δέκα αθλητές και αθλήτριες θα βρεθούν στην αυριανή (17/9) εκκίνηση του 2ου crosscountry MTB Festival, το XC Bike Festival, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις "TheRanch" στο Σοφικό Κορινθίας με την υποστήριξη της εταιρείας Ηλεκτρικού Ρεύματος NRG του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή και την αιγίδα της Παγκόσμιας (UCI) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Παράλληλα με το XC Bike Festival θα πραγματοποιηθεί αύριο ο 4ος και τελευταίος αγώνας του Αττικού Κυπέλλου.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

10.00 Αγώνας XCO, ΟΠΕΝ KIDS (15')

10.30 ΑΓΩΝΑΣ XCO, ΠΑΙΔΕΣ (45') και ΟΠΕΝ FUN Ανδρών – Γυναικών (45')

11.15 ΑΓΩΝΑΣ XCO, ΜΑΣΤΕΡΣ (75') και ΟΠΕΝ X-PERT (75')

13.00 ΑΓΩΝΑΣ XCOElite (UCICat.3) Ανδρών – Γυναικών(90') και ΑΓΩΝΑΣ XCOJunior (UCICat.3) Ανδρών - Γυναικών (75')

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τα έπαθλα που θα δοθούν στις νικητές, οι τέσσερις πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν και δωρεάν εξετάσεις αίματος από το ιδιωτικό πολυιατρείο Λουτρακίου «L.Medical» και ασφάλειες από την εταιρεία GA Αλέξανδρος Γοργολίτσας. Ακόμη το «L. Medical» θα προσφέρει δωρεάν πέντε εξετάσεις μαστού στο Σύλλογο Γυναικών του Δήμου Σολυγείου εκπρόσωποι του οποίου θα παραστούν στην εκδήλωση.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με 110 ποδηλάτες η εκκίνηση στο 2o XC Bike Festival στο "TheRanch" του Σοφικού Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator