ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

0Χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 κ.Δημήτρης Μπινιάρης, μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο του Δερβενίου έδωσε εντολή να περάσει όλο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα από καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο.

Ο έλεγχος θα γίνει τις επόμενες ημέρες σε διαγνωστικό κέντρο της περιοχής και θα εξεταστούν ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και ΟΛΟ το προπονητικό τιμ.

Είναι άδικο να χάνονται νέα παιδιά μέσα στα γήπεδα και η Κόρινθος 06, θα κάνει ότι χρειαστεί για να προστατεύσει τους αθλητές της και τους ανθρώπους της.

Ο πρώτος που θα εξεταστεί θα είναι ο πρόεδρος και δεν θα εξαιρεθεί κανένας.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα έχει δικό της ιατρό στο επιτελείο της όμως το τραγικό περιστατικό επιβάλλει έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο,ως αρμόζει σε ομάδες που λειτουργούν επαγγελματικά και σέβονται τους αθλητές τους.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αλλά οι άνθρωποι είναι μοναδικοί.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator